Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

24 Nisan 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının kamp kadrosu

İşte Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçının kamp kadrosu

BeşiktaşSüper Lig 2021-2022 sezonu açılış maçında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Edinilen bilgilere göre; son şampiyon, Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmanın kamp kadrosunu açıkladı. Siyah-beyazlılarda yeni transfer Rachid Ghezzal kadroda yer aldı.

Siyah-beyazlı ekibin Çaykur Rizespor maçının kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Kevin N'Koudou, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice N'Sakala, Adem Ljajic, Welinton, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Güven Yalçın.

Ligin bitimine 10 maç kala sakatlığını öne sürerek maçlara çıkmayan ve sonrasında Arabistan'a transfer olan Aboubakar haricinde oyuncu kaybetmeyen siyah beyazlılar, kiralık oyuncuları Rosier ve Ghezzal'ın bonservislerini aldı.

Yerli oyuncu olarak Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman'ı kadrosuna katan Beşiktaş, Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok'la da anlaşma sağladı.

Tyler Boyd kadroya dahil edilmedi

Sol uyluk üst adalesinde gerilme ve ödem bulguları saptanan Tyler Boyd’un tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığını açıklayan Beşiktaş, "Boyd, Çaykur Rizespor maçının kamp kadrosuna dahil edilmemiştir." dedi.

Kondisyon ve taktik çalıştılar

Kara Kartal, Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü. Rachid Ghezzal, takımla yeni sezonunun ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları yapıldı. Antrenman, taktik programın yer aldığı uygulamalar ve tam sahada oynanan taktik maçın ardından yapılan şut çalışması ile tamamlandı.

Beşiktaş, Süper Lig’in ilk haftasında, 13 Ağustos Cuma günü saat 20.30’da Vodafone Park’ta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Müsabakayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Hakan Yemişken yapacak. Burak Pakkan dördüncü hakem olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık