Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Beşiktaş'ın 2023-2024 kombine bilgileri! Kulüpten açıklamalar!

İşte Beşiktaş'ın 2023-2024 kombine bilgileri! Kulüpten açıklamalar!

Beşiktaş kombine satışı, Passo.com.tr resmi internet sitesi üzerinden gerçekleşecek. Peki, Beşiktaş kombine satışı ne zaman başlıyor? İşte, kombine satışı hakkında detaylı bilgiler...

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Kombine genel satışı, önce yenileme sürecinin tamamlanmasının ardından belli olacak. Kombine yenileme süreci bu yıl 6 Temmuz 2023 tarihinde sona erdi. 

Geçtiğimiz yıl kombine satışı 12 Temmuz tarihine başlamıştı. Bu yıl kombine satış duyurusunun 17 Temmuz Pazartesi gününe kadar duyurulması bekleniyor.

Beşiktaş'tan açıklama

"Beşiktaş JK Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirdiği toplantının ardından kombine biletlerle ilgili olarak yeni kararlar alınmıştır.

1- Her zaman olduğu gibi yeni sezonda da mücadele edeceği her kulvarda şampiyonluk hedefiyle yer alacak olan Futbol A Takımımızın bu yoldaki en büyük destekçisi yine taraftarlarımız olacaktır. Bu doğrultuda UEFA Konferans Ligi'nde oynayacağımız 2. Ön Eleme, 3. Ön Eleme ve Play-Off karşılaşmaları ile grup müsabakaları kombine biletlere dahil edilmiştir.

2- Doğu Üst tribünde yer alan 3 kategoride fiyat belirlenmiştir. Buna göre; 413. ve 418. blokların kombine bilet fiyatları 8 bin 500 TL, 414. ve 417. blokların kombine bilet fiyatları 10 bin 500 TL olarak güncellenmiş, 415. ve 416. blokların kombine bilet fiyatları ise 12 bin 500 TL olarak belirlenmiştir.

3- Yenileme döneminde Doğu Üst tribün 413 - 414 - 417 - 418. bloklardan 12.500 TL ücretle kombine alan taraftarlarımızın güncelleme sonrasında mağduriyet yaşamamaları adına aradaki fazla tutarların ücret iadesi yapılacaktır. Kombine ödemesi yapan kişilerin ücret iadesi talebi için IBAN bilgileri ile birlikte bilet@bjk.com.tr adresine mail atarak iletişime geçmelerini rica ederiz.

4- 2022-23 sezonunda kombine bilet almasına karşın henüz yenileme yapmayan taraftarlarımız için son kez uzatılan yenileme dönemi, 13 Temmuz Perşembe günü saat 10.00’da başlayarak 14 Temmuz Cuma günü saat 23.59 itibari ile sona erecektir.

5- Beşiktaş Stadyumu’nda kombine bileti olan ve mevcut yerini 2023-24 sezonu için yenileyen ama kombine yerlerini değiştirmek isteyen taraftarlarımız, 16 Temmuz Pazar günü saat 09.00 ile 17 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00 arasında Beşiktaş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne müracaat edebilirler.

Kombine bilet yer değişimi aynı kategoride ya da üst kategori olarak (kategori fiyat farkı alınarak) ücretsiz yapılabilmektedir. Yer değişim işlemleri sadece Beşiktaş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nden gerçekleştirilmektedir.

Beşiktaş Stadyumu’nda kombine bileti olan ve mevcut yerini 2023-24 sezonu için yenileyen taraftarlarımız, koltuklarını istedikleri kişiye sezonluk olarak devredebilirler. Devir hakkını kullanmak isteyen taraftarlarımızın 16 Temmuz Pazar günü saat 09.00 ile 17 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00 arasında Beşiktaş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’ne başvurmaları gerekmektedir.

Yer değişikliği ve devir işlemi yapmak üzere, hak sahibinin gelemediği durumlarda, hak sahibinin kimlik fotokopisi ve durumu açıklayan bir dilekçe ile herhangi bir yakını Beşiktaş Stadyumu Kombine Satış Ofisi’nde işlemi gerçekleştirebilir.

Parapuan indirimi kullanılarak yenilenen kombine biletlerin bir başkasına devir edilmesi durumunda, yapılan indirim kadar ücretin nakit olarak ödenmesi gerekmektedir.

Kombine biletlerin yer değişimi ya da devir işlemini yapan taraftarlarımız, kendisiyle birlikte sadece 2 kişi adına işlem yapabilmektedir.

6 - 19 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00 itibari ile kombineler genel satışa açılacaktır."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık