Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Beşiktaş!

İşte Beşiktaş!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından Süper Lig ekipleri, bölgelere yardım göndermek için çalışmalar başlatmıştı.

Edinilen bilgilere göre; Cenk Tosun ve Siyah beyazlıların Gaziantep'ten transfer ettiği Maxim de yaşananlar sonrasında duygu dolu anlar yaşadı.

Beşiktaş Kulübü de depremden etkilenen çocuklar için farklı bir organizasyon düzenlendi. Kapalı Tribünde yer alan büyük pelüş oyuncakların yanı sıra siyah-beyazlı taraftarlar da depremin meydana geldiği 04.17 saatini dikkate alarak maçın bu dakikasında ellerindeki oyuncuklar ve atkıları sahaya attı.

Toplanan oyuncaklar, Beşiktaş Kulübü aracılığıyla depremzede çocuklara ulaştırılacak.

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARLARA TEŞEKKÜR

Beşiktaş JK, anlamlı etkinliğe katılan taraftara aşağıdaki ifadelerle teşekkür etti:

"Taraftarlarımız, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen çocuklara moral vermek amacıyla Futbol A Takımımızın Fraport TAV Antalyaspor’la Vodafone Park’ta oynadığı maçta “Bu oyuncak sana arkadaşım” adlı anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler.

Taraftarlarımız, müsabakanın 4. dakikasının 17. saniyesinde Vodafone Park’ın zeminine, deprem bölgesindeki çocuklara moral vermek için hediye edilmek üzere; atkı, bere ve pelüş oyuncak attılar.

Taraftarlarımıza gerçekleştirmiş oldukları anlamlı etkinlik nedeniyle teşekkür ederiz."

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık