Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

08 Mayıs 2024, Çarşamba

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İşte Alex Teixeria'nın alacağı ücret!

İşte Alex Teixeria'nın alacağı ücret!

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş’ın her konuda anlaştığı ve kısa süre içinde İstanbul’da olmasını beklediği Alex Teixeira cephesinden art arda siyah beyazlıları heyecanlandıracak adımlar geliyor.

Dün ilk olarak menajeri Mendoza “Pazartesi yeni bir yolculuk başlıyor” paylaşımı yaptı. Mendoza’nın Türk Bayrağı ve kartal emojisi de koyduğu gönderiyi Teixeira da kendi hesabından paylaştı.

Siyah beyazlıları Instagram’dan da takibe alan Sambacı ayrıca Beşiktaş marşını paylaşarak, siyah beyazlı takım forması giydirilmiş fotoğrafı alıntıladı.

İMZAYI STATTA ATABİLİR

2+1 yıllık imza atacak Teixeira Kartal’dan yıllık 2.3 milyon Euro garanti ücret ve 900 bin Euro imza parası alacak.

Beşiktaş’ın Teixeira’ya statta imza töreni yapmak istediği ancak pandemi nedeniyle bu konudaki son kararın henüz verilmedi öğrenildi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık