Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ismael istedi Beşiktaş atağa geçti!

Ismael istedi Beşiktaş atağa geçti!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon umduğunu bulamayan Beşiktaş, yeni sezona iddialı girmek istiyor. FOTOMAÇ'tan edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılarda teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda transfer çalışmaları başladı.

Fransız hoca, öncelikli olarak forvet hattına takviye yapılmasını istedi. Listede yer alan ilk aday Adam Buksa, Fransız ekibi Lens'le sözleşme imzalamıştı. Bu transferi sonuçlandıramayan Kara Kartal, alternatif isme yöneldi. Beşiktaş'ın yeni gözdesi ise CSKA Sofya takımında forma giyen Ekvadorlu golcü Jordy Caicedo...

Caicedo, Valerien Ismael'in önerilerinden bir tanesiydi. Caicedo'ya 1 milyon euro'luk bir teklif yapılmıştı. Kulübüne yapılan 3.5 milyon euro'luk bir teklif var ve cevap bekleniyor. Bu sezon CSKA Sofya formasıyla 46 maça çıkan Jordy Caicedo, 22 gol ve 1 asist kaydetti.

JORDY CAICEDO KİMDİR?

18 Kasım 1997 tarihinde Ekvador'da dünyaya geldi. 

JORDY CAICEDO KİMDİR?

18 Kasım 1997 tarihinde Ekvador'da dünyaya geldi. 

Kariyerine CSNA takımında başlayan 24 yaşındaki genç forvet; Catolica, Vitoria ve CSKA Sofya gibi takımlarda forma giydi.

1.87 boyundaki başarılı oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık