Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İmza töreninde Başkan Hasan Arat ile bir gazeteci arasında gergin anlar! Beşiktaşlılardan tehditvari videoya tepki!

İmza töreninde Başkan Hasan Arat ile bir gazeteci arasında gergin anlar! Beşiktaşlılardan tehditvari videoya tepki!

Tarihinin en çalkantılı sezonlarından birini geçiren Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevine Fernando Santos getirilmişti. Siyah - beyazlı kulüp, dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen tecrübeli çalıştırıcı ile bugün imza töreni düzenledi. Törende Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da yer aldı.

SÖZLEŞME SORUSUNUN ARDINDAN GERGİNLİK

Edinilen bilgilere göre siyah - beyazlı kulübün başkanı ile bir gazeteci arasında Fernando Santos'un sözleşme detaylarıyla ilgili gelen soru üzerine gerginlik yaşandı. 

"ANLAŞMA, HOCAMIZLA ARAMIZDA"

Hasan Arat, "Bir açıklama yapmadık, bundan sonra da bu tip açıklamalar yapmayacağız. Bu anlaşma hocamızla bizim aramızda bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız." ifadelerini kullandı.

"BASIN MENSUPLARI DİKKATLİ OLMALI"

Basın mensuplarına dikkatli olmaları gerektiğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Bundan sonra basın mensupları olmayan anlaşmaları, olmayan rakamları sağda solda yazmaktan vazgeçsin. O yüzden son derece dikkatli olur çünkü bunlar yanlış anlaşılmalara, spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum." şeklinde konuştu.

"SİZ SORU SORUYORSUNUZ, CEVABI BEN VERECEĞİM BURADA"

Bu sözler sonrasında gazetecinin şeffaflık sözlerine yanıt veren Arat, "SPK kuralları çerçevesinde dedim. SPK ile şeffaflık aynı şey değildir. Siz sadece soru soruyorsunuz, cevabını vermek durumunda değilsiniz. Cevabı ben vereceğim burada." dedi.

Yaşanan gerginlik sonrasında imza töreni devam ederken, gazeteci salonu terk etti.

SOSYAL MEDYADA TEHDİT TARZINDA VİDEO

Beşiktaşlılar tarafından, Sosyal Medyadan, basın toplantısında Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile polemipe giren ve daha sonra tehditvari video çeken Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli'ye büyük tepki var.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık