Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

İbrahim Üzülmez: Şanlı Beşiktaş'ıma başarılar

İbrahim Üzülmez: Şanlı Beşiktaş'ıma başarılar

Tam 11 sene Beşiktaş formasını giyen İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe Valerien Ismael'ı getirmesinin ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez, Beşiktaşlı taraftarlar arasında adının Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörlüğü için geçmesinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Edinilen bilgilere göre; İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'ın teknik direktörlüğü gibi "kutsal" bir göreve kendisini layık gören taraftarlara teşekkür ederek, "Belki bugün olmadı lakin sizlerin tabiriyle 'Deli İbrahim'iniz' olarak bir gün elbette birlikte olacağız." ifadelerini kullandı. İbrahim Üzülmez, "Şanlı Beşiktaş'ıma başarılar diliyorum" dedi.

İbrahim Üzülmez'in Beşiktaş (2000 – 2011) kariyeri

Üzülmez, son takımı olan Beşiktaş’a 2000 yılında geçiş yaptı. Burada tam 11 sene kaldı ve toplam da 285 maça çıktı. Bu maçlarda ise toplam da 7 adet gol attı.

Milli Takım deneyimleri

Üzülmez, 2003-2009 yılları arasında milli takım forması giydi. Bu yıllarda toplam da 37 kez milli takım ile maçlara çıktı. 1 adet golü bulunuyor.

İbrahim Üzülmez’in Teknik Direktörlük Kariyeri

Üzülmez, aktif futbol yaşamına 2011 yılında son verdi. Bu yıldan sonra teknik direktör olarak çalışmaya devam etti. Bugüne kadar ki teknik direktörlüğünü yaptığı takımlar şu şekildedir:

Çaykur Rizespor (2013) Elazığspor (2015) Gençlerbirliği (2016) Gaziantepspor (2016) Çaykur Rizespor (2017) Gençlerbirliği (2019) Bursaspor (2019) MKE Ankaragücü (2020)

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık