sağ dik reklam KAMPANYA
PC- BAŞLIK ÜSTÜ YATIK - TWİTTER

24 Mart 2025, Pazartesi

Hazırlıklar tamamlandı

Hazırlıklar tamamlandı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Serik Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, dün tamamladı ve kampa girdi.

Teknik direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, ısınma koşularıyla başladı. 5’e 2 ve pas çalışmasıyla devam eden antrenman, taktiksel oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Öte yandan Vodafone Kara Kartal talihlerinden oluşan bir grup taraftar, Futbol A Takımının antrenmanını izledi. Daha sonra futbolcular, Vodafone tarafından taraftarlara, hediye edilen formalar da imzaladı ve hatıra fotoğrafları çektirdiler.

Beşiktaş, Türkiye Kupasında bugün saat 21.00’de Vodafone Park’ta Serik Belediyespor ile karşılaşacak.

Editör: Spor Servisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Son Dakika Haberleri

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

Site en alt 970-250 QR reklam
yukarı çık