Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hatayspor maçına farklı kadro

Hatayspor maçına farklı kadro

Galatasaray galibiyetiyle ayağa kalkan Beşiktaş ’ta, Josef ve Pjanic’in durumu can sıkıyor. Adalesinde ödem tespit edilen Josef, Hatay deplasmanına götürülmeyecek. Daha önce tüm maçlarda forma giyen Brezilyalı oyuncu, bu sezon ilk kez sahada olmayacak. Pjanic’in de oynaması kolay gözükmüyor. Dün takımla çalışmayan yıldız futbolcu, sadece düz koşu yaptı. Sergen Yalçın, Pjanic’i riske edip etmeme konusunda kararsız. Çünkü hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Sporting Lizbon deplasmanı var. Sonrasında ise lider Trabzonspor ile çok kritik bir lig maçı Beşiktaş’ı bekliyor. Sergen Yalçın, Atiba ile Salih Uçan’a ‘Hazır olun’ talimatı verdi.

Kartal’ın hocası, diğer mevkilerde ise rotasyon düşünmüyor. Necip’in stoperdeki performansından memnun kalan Yalçın, sol bekte Umut Meraş’la devam edecek. Kanatlarda Ghezzal- Larin ikilisini oynatacak olan başarılı teknik adam, ileri uçta Batshuayi’yi, arkasında da Alex Teixeira’yı görevlendirecek. Sergen Yalçın, gol yollarında bu dörtlüye çok güveniyor. 

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık