Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hatayspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-2

Hatayspor - Beşiktaş maç sonucu: 1-2

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Beşiktaş, Mersin Stadyumu’nda Hatayspor ile karşılaştı. Süper Lig'de oynadığı son 3 mücadelesinde galibiyet alamayan Kartal, Hatayspor'u mağlup ederek 3 maçlık 3 puan hasretine de son verdi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, aldığı kritik 3 puanın ardından 29 puana ulaşarak Süper Lig'de 5. sırada yer aldı. Hatayspor ise 19 puanla 13. sırada kaldı. 

MAÇTAN ÖNE ÇIKANLAR

1' Hakem düdüğünü çaldı ve maç başladı. 

BEŞİKTAŞ HIZLI BAŞLADI!

2' Beşiktaş, mücadeleye son derece hızlı başladı. Siyah-beyazlı ekip, Muleka'yla art arda girdiği iki pozisyondan da sonuç alamadı. 

12' Beşiktaş, Hatayspor kalesine etkili geldi. Sol kanatta Masuaku ortasını yaptı, ceza sahası içerisinde bulunan Muleka kafayı vurdu, ancak top kaleci Erce'den dışarı çıktı. 

21' TEHLİKE | Hatayspor'da  Strandberg, topu ceza sahası içinde bir anda önünde buldu. Yakın mesafeden yaptığı vuruş savunmaya ve direğe çarparak kornere gitti. 

GENÇ SEMİH ATTI! 

38' GOL! Beşiktaş, genç oyuncusu Semih Kılıçsoy'un attığı golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Hadziahmetovic, ceza sahasına ince bir pas gönderdi, Semih kaleciyle karşı karşıya kaldı ve tek vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 

İLK YARI BİTTİ

Beşiktaş, Mersin'de oynanan mücadelenin ilk yarısını Hatayspor karşısında 1-0 önde tamamladı. 

İKİNCİ YARI BAŞLADI!

53' GOL! Beşiktaş, Omar Colley'in attığı golle skoru 2-0'a getirdi. Kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Colley, kafa vuruşunu yaptı ve top direğe çarparak ağlara gitti. Tecrübeli stoeper, attığı golle bu sezonki 5. golüne ulaş ve Beşiktaş'ın en golcü ismi oldu. 

67' Orta sahadan aldığı topla hızla sağ çaprazdan ceza sahasına doğru giren Rashica, Hatayspor savunmasına takıldı. 

80' GOL! Hatayspor, ilk isabetli şutunda Hodzic'le golü buldu ve fark ikiye indi. Şimdi skor 2-1. 

82' Beşiktaş, Muleka'yla sağ kanattan hızlı geldi. Ceza sahası içinde kadar giren Muleka'nın vuruşunda top savunmaya çarparak kornere çıktı. 

MAÇ BİTTİ! 

Beşiktaş, Mersin'de oynanan maçı 2-1 kazanarak 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık