Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hastaneye kaldırılan Aboubakar'da son durum!

Hastaneye kaldırılan Aboubakar'da son durum!

Süper Lig devi Beşiktaş, sıkıntılı günler geçiriyor. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlılar, 2-0'dan 3-2 kaybedilen Bodo/Glimt maçı sonrasında kaosa süreklenmişti. Kartal'da Şenol Güneş'in istifasının ardından yönetim, olağanüstü kongre almıştı. Kongre, 2 Aralık Cumartesi günü yapılacak. Galatasaray derbisinin ardından ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, Konferans ligindeki Lugano mağlubiyetiyle de Avrupa'da gruptan çıkma işini zora soktu.

ABOUBAKAR'DA SON DURUM

Sakatlıklarla başı dertte olan siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar belirsizliği yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Gaziantep FK karşılaşması öncesi rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan Aboubakar, bu karşılaşmada forma giyememişti. Karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle 3 günü hastanede geçiren yıldız golcü, tamamen iyileşmediği takdirde takımdaki yerini alamayacak.

Kamerunlu yıldızın Antalyaspor maçında da sahada olması zor görünüyor. Kontrol altında tutulan Aboubakar'ın, tam anlamıyla iyileşmediği takdirde antrenmanlara katılmayacağı, gerekirse Antalyaspor maçında da forma giymeyeceği belirtildi.

BURAK YILMAZ KADRO KURMAKTA ZORLANIYOR

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Ghezzal, Amartey, Masuaku, Tayfur Bingöl, Umut Meraş, Colley, Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Amir Hadziahmetovic, Antalyaspor karşılaşmasında oynayamayacak. Aboubakar'un durumu, eksiklerin çokluğu nedeniyle ilk 11 yapmakta zorlanan teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın işini daha da zorlaştırıyor.

Öte yandan sakatlıklarını atlatan Valentin Rosier ve Mert Günok'un Antalyaspor karşılaşmasıyla birlikte ilk 11'e geri dönmesi bekleniyor.

AYAKTA KALAN TEK İSİM

Zor günler geçiren Beşiktaş'ta verim alınan tek isim olan Aboubakar, Süper Lig'de 9 maçta forma giydi ve 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Yıldız golcü, UEFA Konferans Ligi'nde ise 9 karşılaşmada 7 gol ve 1 asistle oynadı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık