Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Arat'tan açıklamalar! Fernando Santos, Bakasetas ve kadro dışı kararı...

Hasan Arat'tan açıklamalar! Fernando Santos, Bakasetas ve kadro dışı kararı...

Sürpriz bir hamleyle teknik direktörlük koltuğuna Fernando Santos’u oturtan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, SÖZCÜ’ye konuştu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Portekizli teknik direktörden yeni transferlere ve kulübün son durumuna ilişkin gündemi belirleyecek sözler sarf etti:

“Çok güzel bir anlaşma yaptı Beşiktaş. Fernando Santos onurlu, pırıl pırıl, gerçek bir beyefendi. Anlaşma hem Beşiktaş’a hem de ona yakışan bir anlaşma. İnşallah günün birinde anlaşmanın detaylarını öğrenirsiniz ve gelen insanın ne kadar kıymetli ve önemli bir karakter olduğunu anlarsınız. Beşiktaş ve biz Fernando Santos’u getirerek inanılmaz doğru bir iş yaptık. Bunu zamanla daha iyi göreceksiniz.”

"BAKASETAS İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ"

“Transfer ile ilgili olarak, Fernando Santos ile geniş çaplı bir çalışmamız oldu. Ancak acele etmiyoruz. Bakasetas ile daha önce görüşülmüş. Trabzonspor büyük bir camia. Başkan Ertuğrul Doğan benim çok takdir ettiğim bir başkan. Trabzonspor’un oyuncusu için sadece Trabzonspor’un başkanı ile görüşürüz. Aksi düşünülemez. Başkanın kararıdır. Bu konuda yetkili mercii. Biz ilişkilerimize ve değerlerimize çok önem veririz.”

"KADRO DIŞINI OKUYAMADI KİMSE"

“Bir hamle yapıyoruz, sadece hamle olarak görüyorlar. Arkasından ‘Hasan Arat ne yapabilir’i göremiyorlar. 5 kişilik kadro dışı konusunu da okuyamadı kimse. O hamleden iki çok önemli netice çıkardık. Semih ile 2028’e kontrat uzattık. Takımı yeni hocaya teslim ettik; ‘Gitmek isteyen oyuncu gider’ dedik. Bakarız ekonomik olarak bize uyarsa gider. Uymazsa gidemez. Bakacağız, alternatiflerle ‘Gelecek senenin takımını nasıl kurarız’ hedefimiz o.”

"BOYD'DA DAVA DEVAM EDİYOR"

“Ttler Boyd’un Beşiktaş’ı CAS’a şikayet ettiği doğru. 1 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam. Victor Ruiz’de de 340 bin Euro. Eski yönetim ödemediği için 2.7 milyon Euro oyuncuya ödendi. Boyd’da da dava devam ediyor. Victor Ruiz’de olduğu gibi bir önceki yönetimin yaptığı hatalar sebebiyle durum buralara geldi. Ruiz’e ve Boyd’a ödenecek paralar bize kaldı.”

"FUTBOL AYBABA VE UÇAR'A EMANET"

“Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar, inanılmaz bir koordine ile çalışıyorlar. Kulübümüzün ve futbol takımının en iyi yerlere gelmesi için neredeyse 24 saat mesai ile çalışıyorlar. İki efsanemiz de bizim için çok önemli. Futbol takımı ile ilgili alınan tüm kararlarda onlar her şeyi ölçerek ve tartarak yapıyor."

"HÜSEYİN YÜCEL ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYOR"

"Hem Santos ile ilgili süreçte hem de kulübün bütün dinamiklerinde en etkili isimlerimizden biri de İkinci Başkanım Hüseyin Yücel’dir. Kulübümüz adına çok önemli çalışmalar yapıyor. Bunu ilerleyen zamanlarda net bir şekilde göreceksiniz."

"1 AYDA ÇOK EMEK VERİLDİ"

“100. yıl formasını göreve gelir gelmez çıkardık. Türk bayrağımız o şanlı formada 120 yıldır dalgalanıyordu ve 100. yıl formamızla bunu taçlandırdık. 1 aylık süreçte; özellikle bu yoğun gündem ve yapılan işlere bakıldığında, bütün yönetim kurulu üyeleri Beşiktaş için çok emek verdi. Beşiktaş’ı her konuda hem branşta en iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık