Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Arat sonunda patladı!

Hasan Arat sonunda patladı!

Beşiktaş'ın başkanı Hasan Arat, transferde verdiği sözleri tutmamakla eleştirilmesi üzerine konuştu. Arat, yaptığı açıklamada "Bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek" dedi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş tarihinin en kötü hücum performanslarından birini gösterirken, Ahmet Nur Çebi'den yönetimi devralan Hasan Arat da kısa sürede eleştirilmeye başlandı. 

Seçim öncesinde verdiği vaatleri tutmamakla eleştirilen yönetim adına Hasan Arat, sessizliğini bozdu.

"Benim sessizliğim insanlarda, sanki söz verip de yapamamış, o yüzden susuyormuş gibi bir düşünce oluşturuyor olabilir ama bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek." diyen Arat transfere dair bilgiler verdi.

"En başta şunu söyleyeyim; şu anda önceliğim transfer. Perşembe günü Avrupa’da transfer bitiyor ve sonrasındaki bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı var. O bir haftada avantajlı maliyetlerle birçok yeni alternatif de ortaya çıkacak ama bizim zaten üzerinde olup bitirmeye yakın olduğumuz isimler var."

"Taraftarım beni eleştirebilir"

''Bakın ben küfür olmadığı müddetçe her türlü eleştiriye açığım. Taraftarım beni hicivle eleştirebilir. Ona hiç kızmam. Başımın üstünde yeri var. Ama bu işi profesyonel yapan insanlar sakın beni kendi camiamın önüne atmaya çalışmasın. Beşiktaş camiası bu oyuna zaten gelmez."

"Beni kimse menajerlerin kucağına itemez"

"Şunu çok net söyleyeyim; şu ortamda bir panik havası yaratıp kimse beni menajerlerin kucağına itemez. Hepsi kapıda bekliyor. Ama açık söylüyorum, bu oyuna gelmemiz söz konusu olamaz."

Posta'ya yaptığı açıklamada Süleyman Seba'dan da örnek veren Hasan Arat, geleceğe dair umutlu konuştu.

"Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın"

"Son olarak… Rahmetli Süleyman Ağabey’in (Seba) giderken bir lafı vardı, “Hayatımda ben hiç kimseyi aldatmadım” diye. Bakın, ben hayatımda hiç kimseyi aldatmadım. Vakti gelince de herkes neyin ne olduğunu öğrenecek. Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın ya da yanıltmasın. Ne yaptığını bilen bir insan olarak işimin başındayım."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık