Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Arat: Kadın olmayan yönetim kurulu olmamalı

Hasan Arat: Kadın olmayan yönetim kurulu olmamalı

Beşiktaş, kadınların sporla ilgili düşüncelerini, anı ve önerilerini geleceğe taşıyabilmek ve arşivleyebilmek için http://hergunumsun.org platformunu kurdu. Edinilen bilgilere göre; ’Her Şey Değişir Bir Sözünle!’ sloganıyla hayata geçirilen projenin lansmanı, dün Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde gerçekleşti. Lansmana Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Siyah-Beyazlı yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaşlı kadın kongre üyeleri ve sporcular katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Başkan Hasan Arat, “Pırıl pırıl genç kadınlarımız var. Beşiktaş’ın kadın sporcuları her zaman önemli olmuştur. Camiamızın bünyesinde bulunan kadın takım branşlarında yeniden yapılanmalara gittik ve geliştirmek için çalışmalarımız devam edecek. Tesis konusunda tüm branşlarımızı daha d1a geliştireceğiz. Biz yönetim kurulumuzdaki 2 kadın arkadaşımızın azminden çok mutluyuz. Bence kadın olmayan yönetim kurulu olmamalı. Sizler Atatürk’ün evlatlarısınız. İyi ki Beşiktaşlısınız. Hepinizin kadınlar gününü kutluyorum” diye konuştu.

‘Toplumdaki yerlerini güçlendirmek için...’

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Işıl Zeybek ise, “Kadınların toplumdaki yerini güçlendirmek için bu projeye başlamak istedik. Toplumumuzda ne yazık ki 21. yüzyılda hâlâ erkek hegemonyasının egemen olduğunu görüyoruz. Spor alanında da kadın ve erkelerin birlikte başarıya ulaşma ve güzel işler yapacağı bu platformu oluşturarak bu konuda tohumları attığımızı düşünüyorum” sözleriyle düşüncelerini aktardı.

‘Armağan olarak vermek istedik’

Dünya Kadınlar Günü’nü tüm yıla yaymak için çabaladıklarını belirten Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Altın Mimir de “Beşiktaş tarihinde ilk kez 2 kadın aynı yönetimde yer almakta. Biz bu çalışmamızla ayrımcılık karşısında durmak istedik. Biz camia olarak tüm kadınlarımızın en azından bu masada da söz söyleme hakkının olduğunu hatırlatarak, bir platform oluşturmak istedik. Biz bu günü Beşiktaşlı kadınların tüm kadınlara armağanı olarak vermek istedik. Bir defterimiz olacak ve bu defter 365 gün müzemizde olmaya devam edecek” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık