Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Hasan Arat: Beşiktaş’a bir gün bile hizmet etmek onurdur

Hasan Arat: Beşiktaş’a bir gün bile hizmet etmek onurdur

Beşiktaş’ta geçtiğimiz hafta sonu yapılan ve tarihin en centilmence geçen seçimi olarak dikkat çeken kongrede oluşan dostluk görüntüleri devam ediyor. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Başkan Hasan Arat mazbata törenindeki konuşmasında seçimdeki rakibi Serdal Adalı ile görüştüğünü belirterek, “Karşılıklı muhabbetlerimiz vardır. Şunu rica ettim; kendisinin yönetim kurulunda görev alacak olan arkadaşlardan faydalanmak isteriz dedim. Hazır motive olmuşlar, çok kıymetli arkadaşlar var. ‘Memnuniyetle’ dedi. Adalı yönetimindeki arkadaşlarla görüşeceğiz. Kimden nasıl faydalanabiliriz, ne projeler var. Bir bütünüz. Beşiktaş kucaklaşacak” dedi.

Türkiye’nin kongrede Beşiktaş’ın büyüklüğünü gördüğünü vurgulayan Arat, “Ahmet Nur Çebi ve ailesine şükran borçluyuz. Taraftarlarımız rahat olsun ve çekişme içinde olmadığımızı herkes görsün. Bize bu şerefli görevi teslim eden tüm Beşiktaşlılara şükranlarımı sunuyorum. Biz açık ve şeffaf bir yönetim şekli uygulayacağız. Süremiz kısa, ama fark etmez, Beşiktaş’a bir gün bile hizmet etmek onurdur. Beşiktaş’ı, Beşiktaşlılar yönetecek. Milli sporcularımızı yönetim kurulumuza aldık. Samet kaptan, Feyyaz Uçar ile birlikte çalışacak ve tüm yetki onların olacak” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe derbisinde takım ve taraftarlara güvendiğini belirten Başkan, “Seçilir seçilmez F.Bahçe ile sahamızda oynayacağız. Stadı taraftarlarımızın dolduracağına ve takımımızın büyük performans göstereceğine inanıyorum. Tüm centilmenliğimizi Türkiye’ye göstermemiz lazım” derken, transferle ilgili de şunları söyledi: “Gelecek haftadan itibaren transfere odaklanacağız. Acilen bu meselemizi çözeceğiz. Bir an önce futbol takımını toparlayacağız. Taraftarlarımız moralli olsun. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunlar sıkıntılı günler olarak görülebilir. Beşiktaş büyük camiadır, çabuk toparlar.”

BİR DAHA AKATLAR'DA KONGRE YAPILMAYACAK

“Muhteşem bir katılım oldu. Çok büyük zorluklarla beklediler kongre üyelerimiz. Bir daha Akatlar’da kongre yapılmayacak. Bu iş bitmiştir. Beşiktaşlıya en layık yer neresiyse orada yapacağız. Divan Kurulu toplantılarını da Beşiktaş’ın şanına şerefine yakışır şekilde, yakışır yerde yapılacak.”

FUTBOL TAKIMININ iŞiNE KARIŞMAYACAĞIZ

“Samet Aybaba, cuma günü takımı ziyaret etmemi istedi. Arkadaşlarımla değerlendireceğiz. Biz futbol takımının işlerine karışmayacağız. Ama böyle bir ziyaret talep edilirse onu arkadaşlarımızla görüşeceğiz, değerlendireceğiz. Ama genel olarak tesislerde sporcularla normal işleyişle yönetim kurulunun fazla işi olmayacak.”

HÜSEYiN YÜCEL iKiNCi BAŞKAN, UÇAR FUTBOL BASIN SÖZCÜSÜ

Beşiktaş’ta hafta sonunda gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını alırken görev dağılımı da belli oldu.

Hüseyin Yücel ikinci başkan olurken, Onur Göçmez ve Mete Vardar asbaşkan olarak yönetimde görev alacak. Futbol Şubesi Sorumluluğuna getirilen Feyyaz Uçar aynı zamanda futbol basın sözcülüğü görevini de üstlenecek. Görev dağılımı: Dr. Cüneyt Sezgin: Genel Sekreter, Yalçın Ayaydın: Uluslararası İlişkiler ve Kartal Yuvaları, Av. Altın Mimir: Hukuk Kurulu, Kaan Şakul: Finansman ve AŞ Sorumlusu, Işıl Zeybek: İletişim, Ekrem Keçoğlu: Divan Kurulu, Üyeler, Dernekler, Amatör Şubeler, Kadir Kılıç: Divan Kurulu, Üyeler, Dernekler, Amatör Şubeler, Çağlayan Tugal: Tesisler, Burak Aslan: Kamu İlişkilerinden Sorumlu Yönetici

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık