Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Halil Dervişoğlu, Beşiktaş için İstanbul'a geldi!

Halil Dervişoğlu, Beşiktaş için İstanbul'a geldi!

Siyah beyazlılar, geride bıraktığımız sezon Burnley’de kiralık olarak forma giyen ve Brentford’la bir yıllık sözleşmesi bulunan genç oyuncunun bonservisi için 600 bin Euro önerdi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Brentford da teklifi kabul edince Halil Dervişoğlu görüşmeler için İstanbul’a geldi.

YÖNETİM: TAVAN FİYATI AŞAMAYIZ

Halil Dervişoğlu’nun dün 4 yıllık sözleşme karşılığında her yıl 1’er milyon Euro istemesi pazarlıkları tıkadı.

Siyah beyazlı yöneticiler, oyuncu ve temsilcisine, “Türkiye’de kulüplerin içinde bulunduğu ekonomik durum belli. Finansal Fair Play kriterleri de var. Bu nedenle belirlediğimiz tavan fiyatın üstüne çıkamayız” dedi ve 800 bin Euro’luk teklifte bulundu. Pazarlık şimdilik tıkansa da aradaki farkın az olması nedeniyle tarafların orta noktada buluşup anlaşmaları bekleniyor.

ŞENOL GÜNEŞ ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Halil Dervişoğlu tercihimdir. Ekonomik koşullar uygunsa, çıkış yapmak isteyen bir oyuncu olduğu için uygun görüyorum. Kadromuza Aboubakar, Cenk Tosun, Ghezzal ve Redmond’ı zorlayacak bir adam alacağız” demişti.

Daha önce 1.5 sezon Galatasaray’da kiralık oynayan Halil geçen sezon ise Brentford’la 2 maça çık tıktan sonra Championship ekibi Burnley’e kiralanmıştı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık