Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Göztepe - Beşiktaş maç sonucu: 0-2

Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın gollerini Larin ve Josef atarken karşılaşmada 3 tane kırmızı kart çıktı. Siyah-Beyazlılar'da Rosier ve Josef takımını eksik bırakırken Göztepe'de Jahovic kırmızı kart gördü. Bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maçta üç kırmızı kart çıktı. Siyah-Beyazlılar bu sezon ilk kez üst üste iki deplasman maçından galibiyet çıkardı.

Göztepe - Beşiktaş 11'ler:

Göztepe: Arda, Murat, Arslanagic, Kahraman, Mihojevic, Berkan, Atakan, Yalçın, Tijanic, Baku, Di Santo

Beşiktaş: Emre, Welinton, Serdar, Montero, Rosier, Josef, Emirhan, Umut, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Edinilen bilgilere göre; maçtan önemli dakikalar şu şekilde:

Göztepe - Beşiktaş maçı başladı.

Karşılaşmadaki ilk şut girişimi konuk ekip Beşiktaş'tan geldi. 3. dakikada ceza sahası dışından Ghezzal'ın şutu farklı şekilde auta gitti.

7. dakikada genç Emirhan'ın pasıyla savunma arkasına sarkan Larin, bekletmeden ceza sahasına çevirdi. O bölgede Dino Arslanagic'e çarpan top ağlara gitti ancak daha önce Larin için ofsayt bayrağı havaya kalktı.

Emre Bilgin'den arka arkaya iki kurtarış

10. dakikada Göztepe'nin kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Di Santo topu önünde vurdu ve yakın mesafeden şutunu çekti, kaleci Emre ilk pozisyonda topu kurtardıktan sonra meşin yuvarlak yine Di Santo'nun önünde kaldı, deneyimli futbolcu bir kez daha şutunu çekti ancak Emre yine kurtardı ve Rosier daha sonra topu uzaklaştırdı.

12. dakika Beşiktaş'ta sakatlanan Welinton oyuna devam edemedi ve yerine Necip girdi.

Kırmızı kart!

Beşiktaş'ın kaptırdığı topta hızlı atağa çıkan Baku'yu düşüren Rosier, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. daha sonra Nkoudou oyundan çıktı ve yerine Kenan girdi.

Kartal 10 kişi golü buldu!

27. dakikada kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden Beşiktaş serbest vuruş kazandı. topun başına geçen Ghezzal'ın şutu barajdan sekti ve Larin'in önünde kaldı. Kanadalı futbolcunun sol çaprazdan yapmış olduğu vuruş ağlarla buluştu ve Beşiktaş, 10 kişi Göztepe önünde 1-0 öne geçti.

Fark ikiye çıktı

32. dakikada kullanılan serbest vuruşta savunmadan seken topu Emirhan kontrol etti ve arka direkte boş durumda bulunan Montero'ya harika bir pas verdi. Montero ceza sahasında boş durumda bulunan Josef'i gördü ve Josef skoru 2-0'a getirdi.

Beşiktaş 9 kişi!

36. dakikada Beşiktaş'ta Josef de Souza, orta alanda Berkan'a yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Sonrasında VAR'ın uyarısıyla pozisyonu izleyen Ümit Öztürk Brezilyalı oyuncuya kırmızı kart gösterdi. 

43. dakikada Göztepe tehlikeli geldi. Murat'ın sağ çaprazdan yapmış olduğu vuruş auta gitti.

İlk yarı Beşiktaş'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı başladı. Beşiktaş'ta Emirhan'ın yerine Atiba oyuna girdi. Göztepe'de de Murat Paluli ve Kahraman Demirtaş çıktı. Adis Jahovic ve Kerim Alıcı oyunda.

İkinci yarıya Göztepe baskılı başladı.

63.dakikada sakatlanan Ghezzal ve Larin oyundan çıkarken Batshuayi ve Can Beşiktaş'ta oyuna girdi. Göztepe'de sakatlanan Marko Mihojevic oyundan çıktı. Ege Ozkayimoğlu oyunda.

67. dakikada Göztepe'de ceza sahası dışında topla buluşan David Tijanic, ceza sahası dışından şansını denedi ancak kaleci Emre Bilgin gole izin vermedi.

68'de Göztepe Baku ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışından topla buluşan Baku gelişine sert vurdu ancak top yandan auta gitti.

Göztepe 10 kişi!

75. dakikada Göztepe'de Jahovic, Necip'e yaptığı faul sonrası önce sarı kart gördü. daha sonra VAR'da pozisyonu izleyen Ümit Öztürk kararını değiştirdi ve kırmızı kart gösterdi. Göztepe 10 kişi kaldı.

Bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maçta üç kırmızı kart çıkmış oldu.

78. dakikada sağ kanatta Necip'in yaptığı ortaya Batshuayi iyi yükseldi ve kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

Emre Bilgin kalesinde devleşti!

Beşiktaş'ta Ersin'in yokluğunda eldivenleri devralan genç Emre Bilgin performansıyla büyüledi. 90+1. dakikada Göztepe'de Ege, Baku'nun pasıyla ceza sahası içinde uzak köşeyi düşündü ancak Emre Bilgin gole izin vermedi.

83. dakika Göztepe'de sarı kart gören oyuncu Ege.

84. dakika Göztepe'de  dördüncü oyuncu değişikliği. Atakan çıktı, Efe oyunda.

86. dakika Göztepe'de sarı kart gören oyuncu Kerim.

87' Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Batshuayi.

90' Göztepe atağında kalecimiz Emre gole izin vermedi.

Göztepe'de beşinci oyuncu değişikliği. Tijanic'in yerine İzzet oyunda.

Beşiktaş  üç puanı iki golle aldı (0-2).

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık