Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

19 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gözler yine transferde

Gözler yine transferde

Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılan Beşiktaş 'ta moraller bozuldu. Teknik direktör Valerien Ismael, oyuncularının isteğinden memnun olsa da takıma takviye yapılmasını istiyor. Siyah-beyazlılarda özellikle savunma ve orta sahada kalitenin yükselebilmesi için arayışlar devam ediyor.

SAĞ STOPERDE ADAY SAMY MMAEE

Sağ stoper için birçok isimle görüşülürken, Ferencvaros forması giyen Samy Mmaee adaylar arasında. Beşiktaş yönetimi, 25 yaşındaki Faslı stoper için nabız yokluyor. Macar ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Mmaee, daha önce Saiss ile de milli takımda birlikte oynadı.

ORTA SAHAYA NADIEM AMIRI

Orta alana yapılacak takviyede Bayer Leverkusen forması giyen Nadiem Amiri, transfer listesinin ilk sırasındaki yerini koruyor. Alman ekibine Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getiren 25 yaşındaki oyuncu, kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

Diğer yandan Corendon Alanyaspor maçında ilk kez 11'de kendine yer bulan ve çift sarı karttan kırmızı kart gören Emrecan Uzunhan, sosyal medya hesabından takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.

21 yaşındaki oyuncu, "Bu uzun yolda şampiyonluğa olan inancım tam." ifadesini de kullandı. 

Fanatik

Editör: Spor Servisi

BJK
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık