Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Golü iptal edildi, oyun dışında kaldı! Cenk Tosun'dan ilk sözler: Ateşi yaktım

Golü iptal edildi, oyun dışında kaldı! Cenk Tosun'dan ilk sözler: Ateşi yaktım

Beşiktaş ile Kayserispor'un kozlarını paylaştığı Süper Lig'in ilk haftasında ilginç anlar yaşandı. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlıların teknik direktörü, Kayserispor karşısında 11'i Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Kartal, Salih, Gedson, Ghezzal, Muleka, Weghorst şeklinde tercih etti.

Bir kez daha Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun, yedek kulübesinde başlarken oyuna 77. dakikada dahil oldu.

YALNIZCA 7 DAKİKA SONRA GELEN GOL

Kullanılen köşe vuruşunda yaşanan karambolde topu ağları havalandıran Cenk Tosun, taraftara koşarak büyük bir sevinç yaşadı.

Ancak VAR incelemesinin ardından gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

3 DAKİKADA OYUNDAN ATILDI

Mücadelenin 90+1. dakikasında ise Cenk Tosun, rakibin hızlı atağını kesmek için yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

Yalnızca 3 dakika sonra ise hakem Ümit Öztürk'ün çaldığı faul düdüğü sonrasında çok sinirlenen milli golcü, itirazları sonrasında ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Tecrübeli oyuncunun karar sonrasında bir hayli sinirlendiği görüldü.

"ATEŞİ YAKTIM"

FANATİK'e açıklamalarda bulunan Cenk Tosun, “Kaybetmeye tahammülüm yok. Kenarda adeta kendi kendimi yedim! Saha içinde birinin kıvılcım yaratması gerekiyordu ben de ateşi yaktım. Attığım golde Saiss’in durumu tartışmalı. Hakem sanırım itirazdan attı. Atıldığım için üzgünüm ama kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı ateşlediğimi düşünüyorum” dedi. Cenk, Weghorst’un arkasında yedek başlaması için de “Birçok yıldız santrfor ile rekabet ettim. Bu her ikimizi de özellikle de takımı ileri taşır. Futbolda rekabet yoksa, başarı de gelmez” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık