Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Giresunspor - Beşiktaş karşı karşıya! İşte tüm detaylar

Giresunspor - Beşiktaş karşı karşıya! İşte tüm detaylar

Giresunspor - Beşiktaş maçına sayılı saatler kaldı. Edinilen Giresunspor, Beşiktaş'ı konuk ettiği son beş Süper Lig maçının hiçbirini kazanamadı ancak bu karşılaşmaların sadece birinden mağlup ayrıldı. Şimdi gözler maç saatine çevrildi. Peki Giresunspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? İşte muhtemel kadro bilgileri...

Beşiktaş'ın geçen sezon Süper Lig'de filelerini havalandıramadığı tek rakibi Giresunspor'du. Karadeniz ekibine rakip olduğu son 10 lig maçının sadece birini kaybeden siyah-beyazlılar, tek mağlubiyetini geçen sezon sahasında 4-0'lık skorla aldı. Evinde oynadığı son beş Süper Lig maçının ikisini kazanabilen Giresunspor, bu galibiyetleri kalesini gole kapatabildiği iki karşılaşmada aldı. Karadeniz ekibinin iç sahada gole kapama yapıp galip ayrılamadığı son karşılaşma Beşiktaş'a karşıydı.

Valerien Ismael'in göreve geldiği Nisan 2022'den bu yana en fazla beraberlik alan Süper Lig takımı olan Beşiktaş, 2022 senesinde 13 maçtan eşitlikle ayrıldı. Siyah-beyazlıların 3 puanlı sisteme geçilen 1987/88'den bu yana daha fazla beraberlikle tamamladığı bir takvim yılı bulunmuyor.

İstanbul takımlarına rakip olduğu son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Giresunspor, daha önceki 18 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısını yakalamak istiyor. Valerien Ismael'in göreve geldiği Nisan 2022'den bu yana maç başına en fazla faul yapan Süper Lig takımı konumundaki Beşiktaş, bu süreçte Gaziantep FK'nın ardından en fazla sarı kart gören ekip.

Bu sezon Süper Lig'de hiçbir takım Giresunspor ve Beşiktaş'tan daha fazla ceza sahası dışı golü yemedi. Bu süreçte kalesine gelen isabetli şutlar en yüksek yüzdeyle gole dönüşen ekip siyah-beyazlılar olurken; Karadeniz temsilcisi, rakiplerinin çektiği isabetli şutların yüzde 36'sında topu filelerinde gördü.

Beşiktaş'a karşı ilk 11 çıktığı ilk iki Süper Lig maçında çektiği dört şutun ikisini gole çeviren Giresunspor santrforu Riad Bajic, daha sonraki dört karşılaşmada sadece iki şut çekti ve fileleri havalandıramadı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı üç Süper Lig maçında birer golde pay sahibi olan Wout Weghorst , Opta'nın bu alanda detaylı analize başladığı 2014/15'ten bu yana dört karşılaşmalık seri yakalayan ilk Beşiktaş santrforu olmak istiyor. Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış takımları konuk ettiği dokuz maçın sadece birini kazanan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, tek galibiyetini Mayıs 2019'da Sivasspor'u çalıştırdığı dönemde Galatasaray'ı 4-3 mağlup ederek aldı.

Giresunspor-Beşiktaş muhtemel 11'ler

Giresunspor: Onurcan, Alper, Ramon, Perez, Hayrullah, Sainz, Cem, Görkem, Campuzano, Bajic, Kuwas

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip, Saiss, Masuaku (Umut), Josef, Tayfur (Gedson), Alli, Muleka, Redmond, Weghorst

Valerien Ismael'den zorunlu değişim

Beşiktaş’ın hocası Valerien Ismael de geçen sezon 0-0 biten Giresunspor deplasmanında bu kez galip gelmenin peşinde. Beşiktaş, Ismael yönetiminde ligde deplasmanda 7 maça çıkarken 3 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Kartal hiç kaybetmezken buna karşın 8 puanlık kayıp yaşadı. Fransız teknik adam, bu akşamki maçtan galip ayrılıp ligdeki 3 haftalık seriyi bitirerek zaferle tanışmayı hedefliyor.

Cenk’i de denedi

Beşiktaş’ta bu sezonki performansıyla dikkatleri çeken Salih Uçan, sakatlığı nedeniyle Giresunspor karşısında bu akşam oynanacak maçta takımdaki yerini alamayacak. Uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiği açıklanan Salih Uçan, bu sezon tüm maçlarda görev almıştı. Salih Uçan’ın yokluğunda Beşiktaş’ta 8+3 kuralına bağlı olarak 3 yerli oyuncu rotasyonu da değişmek zorunda kalacak. Teknik direktör Valerien Ismael’in, kaleci Ersin Destanoğlu ve Tayyip Talha Sanuç’un yanında üçüncü yerli isim olarak Umut Meraş veya Tayfur Bingöl ikilisinden birini görevlendirmesi bekleniyor. Öte yandan Fransız teknik adamın Cenk Tosun’u da ilk 11 için denediği belirtildi.

Dele Alli’den beklenti büyük

Beşiktaş'ın sansasyonel transferi Dele Alli, Kara Kartal’daki ilk golünü Ankaragücü’ne atmıştı. Başkent’te kaydettiği sayı sonrasında sakatlanan ve formasına Fenerbahçe derbisiyle geri dönen İngiliz süperstar, dev maçta skor üretememişti.

Teknik ekip tarafından bu akşam Giresunspor’la oynanacak müsabakaya özel olarak hazırlanan Dele Alli, Karadeniz deplasmanında ortaya koyacağı etkin futbolla hem hücum hattında forma giyen arkadaşlarına destek vermeyi hem de yakalayacağı fırsatları değerlendirerek gol bulmaya çalışacağı kaydedildi.

Teknik ekibin büyük beklenti içinde olduğu başarılı oyuncu, bu ilgiye maksimum şekilde karşılık vermek için sahada olacak.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'den Giresunspor maçı öncesi uyarı

Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş 'ta teknik direktör Valerien Ismael'den futbolcularına özel olarak uyarı geldi.

Bugünkü karşılaşmadan sonra Trabzonspor ile de zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını hatırlatan Fransız teknik adam, “Bu iki karşılaşmadan alacağımız sonuçlar çok önemli... Fenerbahçe derbisindeki son bölümünü, tüm maç boyunca tekrarlamalıyız” dedi.

Giresunspor’un Alanya ile oynadığı son karşılaşmadaki güçlü ve zayıf yanlarını da öğrencilerine aktaran Beşiktaş Teknik Direktörü Ismael, yeşil-beyazlıları geçen sezon iki maçta da yenemediklerini hatırlattı.

Ligdeki son üç maçını beraberlikle kapatan Giresunspor’un kolay gol yemediğine de vurgu yapan siyah-beyazlıların teknik patronu, 90 dakika boyunca çok dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti.

Beşiktaş, Giresunspor maçı öncesi paylaştı!

Siyah-Beyazlılar, Giresunspor ile oynayacağı maç öncesi sosyal medyadan bir paylaşım yaptı.

Kısa sürede binlerce taraftarın ilgi gösterdiği video, ‘’BeşiktaşınMaçıVar #GRSvBJK’’ etiketiyle yayınlandı.

Beşiktaş'ta sevindiren gelişme

NTV Spor'un haberine göre, Beşiktaş'ta sakatlığı süren Salih Uçan ve Atiba dışında eksik yok. Fenerbahçe maçını kaçıran N'Koudou ise takıma katıldı. Beşiktaş'ta 2 eksik var, sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Atiba forma giyemeyecek. Kevin N'Koudou ve Rachid Ghezzal ise kafileye dahil edildi.

Beşiktaş haftaya 15 puanla 6. sırada giriyor.

Ev sahibi Giresunspor, bir haftayı bay geçti ve 8 puanla 12. basamakta. Karadeniz ekibinde Serginho kırmızı kart cezalısı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık