Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Temmuz 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ghezzal: Beşiktaş her zaman kalbimde yer alacak

Ghezzal: Beşiktaş her zaman kalbimde yer alacak

4 senenin ardından siyah beyazlılara veda eden Ghezzal, İstanbul’dan ayrılmadan önce Hürriyet’e konuştu. Kartal’a 4 yıl için toplam maliyeti 11.8 milyon Euro olan ve 123 maçta 17 gol, 33 asiste imza atan Cezayirli futbolcu “Yönetimin benimle ilgili tasarrufuna saygı duyuyor, başarı diliyorum. Beşiktaş her zaman kalbimde yer alacak. Herkes hakkını helal etsin” dedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; 1 yılı kiralık olmak üzere 4 sene forma giydiği Beşiktaş’a veda eden Rachid Ghezzal siyah beyazlılardaki günlerini hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Sosyal medyadan paylaştığı mesajla Beşiktaş’a ve taraftarlara veda eden Cezayirli yıldız İstanbul’dan ayrılmadan önce Zorlu’da Parle Restaurant’ta Hürriyet’e özel açıklamalarda bulundu:

“Türkiye’ye geldiğimde teknik direktör Sergen Yalçın’dı. Moral motivasyon açısından ve futbolcu ruhundan anlayan bir teknik adam ile çalıştım. Sergen Yalçın o dönem herkesin kaçıp gittiği ortamda 13 futbolcuyu karşısına alarak sarf ettiği ‘Benim için gidenler değil kalanlar önemli. Çünkü kalanların performansını biliyorum. Sonuna kadar savaşırsak kazanırız’ sözü hala aklımda. O dönemde yaşadığımız arkadaşlığı ve kazandığımız şampiyonluğu unutamam. Ben gol atmaktan çok asist yapmayı daha çok seviyorum. Kısaca aldığım parayı hak ettiğimi düşünüyorum. Herkes hakkını helal etsin.”

TÜRKiYE’DEN TEKLiFLER ALDIM

Ghezzal geleceği için de “Fransa, İspanya ve Almanya’dan bazı teklifler var. Ailem ile karar vereceğiz. Türkiye’den birkaç kulüpten gelen teklif de fena değil. Beşiktaş Başkanı ve yönetim yeni geldi, kendilerine göre planları var. Yönetimin benimle ilgili tasarrufuna saygı duyuyor, başarı diliyorum. Beşiktaş daima kalbimde yer alacak” dedi.

YÖNETiM KURULU DANIŞMANLIĞINA FRiEDEL GETiRiLDi

Beşiktaş’ta, yönetim kurulu danışmanlığı için Brad Friedel’la anlaşma sağlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Friedel’la 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. 53 yaşındaki ABD’li futbol adamı, aynı zamanda futbolcu satışı ve kulüpte global bir scout sistemi kurulması için çalışacak. Futbolculuk döneminde kaleci olarak görev yapan Brad Friedel, Galatasaray Kulübü’nde de forma giydi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık