Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Genç Kartallardan açıklamalar: Şampiyonluk kupasını istiyoruz!

Genç Kartallardan açıklamalar: Şampiyonluk kupasını istiyoruz!

Beşiktaş'ın genç futbolcuları Kerem Atakan Kesgin ve Emrecan Bulut yeni sezonda şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini söyledi. Edinilen bilgilere göre; idman öncesinde açıklamalarda bulunan iki futbolcudan Kerem Atakan bu sezonun kendisi için çok farklı olacağını belirtirken şu ifadeleri kullandı:

“Umarım bu sezon şampiyon oluruz. Eksiğimin farkındayım. Beşiktaş’ta olduğumun farkında olarak buradayım. Geçen sezon burada kamp görmemiştim. Neler yapabileceğimin farkındayım. Bu sene benim için farklı olacak.”

Somaspor’dan transfer edilen Emrecan Bulut çocukluk hayali olan Beşiktaş’ta elinden geleni yapıp bu arma için mücadele edeceğini belirtirken şunları söyledi:

UZUN YILLAR KALMAK iSTERiM

“Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sezona kadar böyle bir hedefim yoktu. İşler iyi gidince böyle bir hedefim oldu ve başardım. Buraya gelince hedefim yükseldi. Milli takımda oynamak ve uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etmek istiyorum.” 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık