Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Gedson Fernandes'in tam 5 talibi var! İşte Beşiktaş'ın istediği rakam!

Gedson Fernandes'in tam 5 talibi var! İşte Beşiktaş'ın istediği rakam!

Süper Lig'de alınan seri galibiyetlerin ardından Beşiktaş'ta hava tamamen değişmiş durumda. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in camiada yarattığı umut dolu futbol yüzleri sevindirirken, bir yandan da zirveye ortak olan Kartal'ın ligin sonuna kadar mücadelesini sürdürecek olması taraftarların iştahını kabartmış durumda.

Edinilen bilgilere göre; Ligde son 5 maçta 5 galibiyetle yoluna devam eden Beşiktaş’ta, hücum hattının etkili form grafiği dikkat çekiyor. Bu karşılaşmalarda rakip fileleri tam 14 kez sarsan Kara Kartal’da özellikle 2 isim ön plana çıkıyor...

Fenerbahçe derbisinde oyuna ikinci yarıda dahil olarak 3 asist ve 1 golle Kadıköy’deki 4-1’lik zaferin ana mimarı olan Nathan Redmond, Giresunspor’u da boş geçmedi. Golünü atan İngiliz yıldız, son 3 maçta 3 gol ve 3 asiste imza atarak toplamda 6 sayıya katkı yaptı.

ABOUBAKAR RİTME GİRDİ

Takımın Kamerunlu santrforu Vincent Aboubakar da yıldızını parlattı. Beşiktaş’ın son 5 lig maçının tamamında skor üreten Aboubakar, bu müsabakalarda 6 gol ve1 asist yaparak 7 sayıya imzasını attı. Teknik ekip, 2 oyuncuyu Trabzonspor maçında da ilk 11’de oynatıp gollerine devam etmelerini bekliyor.

FERNANDES'İN GELECEĞİ MERAK KONUSU

Bir yandan da Beşiktaş'ta gelecek sezonun da yapılanması başlamış durumda. Şenol Güneş'le birlikte yeniden yükselişe geçen Siyah-Beyazlılar'da gelecek ve gidecek isimler konusunda operasyon tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda Gedson Fernandes'in durumu camiada merak ediliyor.

5 TAKIM PEŞİNDE

Siyah-Beyazlılar, geçen sezonun ara transfer döneminde müthiş bir operasyonla Gedson Fernandes’i 6 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmıştı. İkinci yarıyı Rizespor’da kiralık olarak geçiren Portekizli orta saha oyuncusu, sezon başında Beşiktaş’a katılmıştı.

BEŞİKTAŞ'IN İSTEĞİ 13 MİLYON EURO

Dev kulüplerin radarına girmesi sonrasında yönetim de oyuncusu için bonservis miktarını belirledi. Fanatik'in haberine göre; Kara Kartal, Gedson için 13 milyon Euro istiyor. İdareciler ayrıca sonraki satıştan yüzde 15 de pay talep ediyor. Genç oyuncunun eski kulübü Benfica’yla yapılan özel anlaşma gereği Beşiktaş, Gedson Fernandes’i satması halinde elde edeceği bonservis bedelinin yarısını Portekiz kulübüne verecek.

Editör: Haber Merkezi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık