Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Galibiyetin ardından Rıza Çalımbay'dan açıklamalar!

Galibiyetin ardından Rıza Çalımbay'dan açıklamalar!

Lugano'yu deplasmanda 2-0 yenen ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay maç sonrası konuştu.

 

Edinilen bilgilere göre; Çalımbay, “Gönül isterdi ki bu maçta iddiamız olsaydı. Maçın genelinde iyiydik. Genç arkadaşlarımızdan yararlandık. Gençler zamanla daha iyi olacak. Bu turnuvaya galibiyetle veda etmek önemliydi. Altyapıyla koordineli çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında kalan maçlarımızı en iyi şekilde bitirmeliyiz. Bu galibiyet moral oldu. Sakat oyuncuların dönmesi ve transferlerle daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Burada bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ederiz.” diyerek devam etti:

"GENÇLER BEŞİKTAŞ'A ÇOK ŞEY KATACAK"

"Gönül isterdi ki buraya iddialı bir şekilde gelmiş olalım... İyi de maç oynadık. Düşüncelerimin başında gençlerin hepsini kullanmak vardı. Hepsini de kullandık. Beşiktaş'a çok şey katacak arkadaşlarımız var. Zamanla çok daha iyi olacaklar. Kazanılmış bir Avrupa maçı var. Yenerek elendik. Bizim için de bir mutluluk oluyor. Gençlerin hepsi iyi. Altyapıyla birlikte çalışıyoruz. Sürekli bizlerle beraberlerdi. Böyle bir fırsat geldi. Bunların içinde yakında Beşiktaş'ta oynayacak oyuncular çıkacak bizim gibi."

"3-4 TRANSFER YAPACAĞIZ"

"İki maçımız var. İkisini de iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bizim için moral oldu bu. Bu kötü gidişi durduracağımıza inanıyorum. En az 3-4 transfer de yaptıktan sonra mutlaka daha iyi yere geleceğiz. Taraftarımız bizim birinci adamımız. Beşiktaş'ın taraftarı bambaşka. Onlarla gurur duyuyoruz."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık