Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Galibiyet sonrası Beşiktaş'tan açıklamalar!

Galibiyet sonrası Beşiktaş'tan açıklamalar!

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş, konuk olduğu Çaykur Rizespor’u 4-0 mağlup etti. Edinilen bilgilere göre; karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Beşiktaş’ın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, “Sakatlıklar Beşiktaş’ın bu yıl çok büyük sorunu. Beşiktaş forması giyen tüm futbolcular değerlidir demiştim. Maç içinde de kazanması gerekiyorsa ağırlığını koyar kazanırız demiştim. Öyle de oldu. Hepsini tebrik ediyorum. Rizespor kendi sahasında hep önde basan, topa hakim olmak isteyen, hep baskılı futbol oynamak isteyen bir takım. Bütün defans halinde önde oynamamız gerekiyordu. Bunu bugün başardık. Öne çıktık. Pozisyonlarda ikinci topu biz aldık. Goller sırasıyla gelince rahat bir maç geçti” ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy: “Daha iyi olmak zorundayım”

 

“Buraya kazannak için geldik. Çok şükür kazandık. Takımıma goller ve asistle katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Oynadıkça form tutuyorum. Takımıma yardımcı olmak beni mutlu ediyor. Daha iyi olmak zorundayım.”

Gedson Fernandes: “İyi oynadık”

 

“Doğum günümde daha iyi bir hediye alamazdım. İyi oynadık. İstediğimiz sonuca ulaştık. Zor bir maçtan üç puanla ayrıldık. Fernando Santos bize her açıdan katkı sağlayacaktır. Maç maç daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum.”

Milot Rashica: “Üç puan için mutluyuz”

 

“İyi bir rakibe karşı oynadık. Burada oynamak kolay değildi. Maça iyi başladık. Erken bir gol bulduk. Oyunun kontrolü bizdeydi. Fırsatlar bulduk. Daha farklı bir skor olabilirdi. Üç puan için mutluyuz. Bizim için yeni bir başlangıç oldu. Olmayı istediğim pozisyon golü bulduğum yer. Bu tarz fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. Hücumda çok çalışkandık.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık