Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fotoğraflarla Konyaspor-Beşiktaş maçı ve flaş açıklamalar!

Fotoğraflarla Konyaspor-Beşiktaş maçı ve flaş açıklamalar!

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında karşılaştığı Konyaspor'u 2-1 yenerek, 3 puanın sahibi oldu. İşte fotoğraflarla maçta öne çıkanlar, Şenol Güneş'ten, futbolculardan ve Asbaşkan Emre Kocadağ'dan açıklamalar.

Konyaspor-Beşiktaş maçı 11'leri

Konyaspor: Erhan, Ahmet Oğuz, Adil, Calvo, Guilherme, Amir, Paz, Michalak, Muhammed Demir, Bytyqi, Diouf

Yedekler: Mehmet, Yasir, Uğurcan, Muric, Soner, Kahraman, Endri, Uche, Cebrail, Amilton

Beşiktaş: Mert, Masuaku, Welinton, Talha, Rosier, Josef, Saiss, Redmond, Gedson, Muleka, Cenk.

Yedekler: Ersin, N'Koudou, Dele Alli, Atiba, Emrecan, Kerem, Necip, Berkay, Umut, Tayfur

Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçı Abdulkadir Bitigen yönetti. Bitigen'in yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile İbrahim Çağlar Uyarcan yaptı. Ümit Öztürk dördüncü hakem oldu.

Kara Kartal maça; desenli gri forma, gri şort ve siyah konç ile çıktı. Kaleci gri forma giydi.

Maçta öne çıkanlar

1' Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu'nda maç başladı.

1' arabam.com Konyaspor, kalecimiz Mert'in kendi kalesine attığı golle öne geçti (1-0).

14' Muleka'nın sol taraftan ortaladığı topa kale sahasında Redmond gelişine vurdu, top yandan dışarı gitti.

15' Josef ceza sahası yayı üstünden vuruşunu yaptı, top yandan auta gitti.

23' Cenk'in kullandığı serbest vuruşta top dışarı gitti.

26' Gedson ceza sahası içi sağ çaprazdan vuruşunu yaptı, kaleci topu kornere gönderdi.

30' Konyaspor'da sarı kart gören oyuncu Adil.

45' Beşiktaş  ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

46' Müsabakanın ikinci yarısı başladı.

46' Gedson'un vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti.

46' Konyaspor'da  ilk oyuncu değişikliği. Muhammet'in yerine Çekiçi oyunda.

55' Welinton ceza sahası dışından şansını denedi, top yandan dışarı gitti.

56' Beşiktaş'ta ilk oyuncu değişikliği. Welinton'un yerine Tayfur oyuna dahil oldu.

56' Beşiktaş'ta ikinci oyuncu değişikliği. Redmond yerini Nkoudou'ya bıraktı.

64' Konyaspor'da  ikinci oyuncu değişikliği. Michalak çıktı, Muric oyuna dahil oldu.

67' |GOOOLL||GOOOOOOOOOOOLLL| |GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL| CENK TOSUN

Cenk şık bir vuruşla skora denge getiren golü kaydetti.

69' Beşiktaş'ta sarı kart gören oyuncu Masuaku.

77' Konyaspor'da üçüncü oyuncu değişikliği. Paz'ın yerine oyuna dahil olan isim Soner.

86' Gedson'un ceza sahası içinden yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

90' Beşiktaş'ta üçüncü oyuncu değişikliği. Cenk çıktı, Alli oyunda.

90+5' |GOOOLL||GOOOOOOOOOOOLLL| |GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL| JOSEF DE SOUZA

Tayfur'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Josef takımımızı öne geçiren golü kaydetti.

Konyaspor'da dördüncü oyuncu değişikliği. Diouf çıktı, Ikpeazu oyuna girdi.

Beşiktaş'ta dördüncü oyuncu değişikliği. Muleka'nın yerine Emrecan oyunda.

Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

"Sahaya kazanmak için çıktık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Sahaya kazanmak için çıktık. En iyisini yapmalıydık. İyi bir rakibe karşı oynadık. Maça 1-0 geride başladık. İki takım da kazanabilirdi. Önemli olan maçı bırakmamaktı, hiçbir zaman kırılmadık. Deplasmanda kazanamayan takım görüntüsü vardı. Oynayan oyuncular en iyisini yaptılar. Sonradan oyuna girenler galibiyete katkı sağladılar. Deplasmanda kazanmak güzel. Bir oyuncunun hatası sonrası diğer oyuncuların gayret göstermesiyle sonucun nasıl değişebileceğini gördük. Moral açısından iyi oldu. Daha çok işimiz var. Güçlü oynamalıyız ve daha iyi hale gelmeliyiz. Hatalarımız var ama doğrularımız fazla. Rakibi kendi yarı sahasına hapsederek oynamalıyız. Gücümüz, inancımız ve cesaretimiz var, yeter ki sahaya yansıtalım. Josef’in sakatlıktan döndükten sonra savaşması ve ayakta kalması önemliydi. Saiss’in olumlu işler yapması sevindirici. Daha fazla gol pozisyonu üretmeliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eldeki oyuncuları kullanıyoruz. Oyuncu gelirse çalıştırırız, giden oyuncuya başarılar dileriz.” şeklinde konuştu.

“Emeklerimizin karşılığını aldık”

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü kaydeden Josef de Souza, maçın ardından yaptığı konuşmada, “Zor bir maçtı. Maça 1-0 geride başladık. Burada maçı çevirmek kolay değil. Çok mücadele ettik. Son dakikada da olsa kazanmayı bildik. Emeklerimizin karşılığını aldık. En iyi oynadığımız maç değildi ama sonuna kadar savaştık ve üç puanı aldık. Benim adıma zor bir yıl oluyor. Dizimdeki ödem nedeniyle yüzde yüz performans veremiyorum. Şu an ağrım var. Fedakarlık yaparak oynamaya çalışıyorum. Umarım gelecekte daha iyi olacağım.” dedi.

“Takım olarak kenetlendik”

Beşiktaş'ın 2 golünden ilkini atan Cenk Tosun, “Bireysel bir hata sonucunda kalemizde golü gördük. Maç boyunca oyunun hakimi bizdik. İlk devrede golü bulamadık. Devre arasında hocamız bizimle konuştu ve takım olarak kenetlendik. İyi bir maç oldu. Çok pozisyonumuz vardı. Hak eden taraf bizdik. Allah’ın yardımıyla Josef golü attı, çok mutlu olduk. Üç maçlık galibiyet serimiz var, bunu devam ettirmek istiyoruz. Gaziantep’te bıraktığımız iki puanın ardından takım olarak toplandık ve kenetlendik. Ondan sonra dokuz puan topladık. Önümüzde zorlu bir fikstür var. Galibiyetleri sürdürmek istiyoruz. Her şeyimizi sahaya verirsek şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz.” ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum"

Beşiktaş JK Asbaşkanı Emre Kocadağ, siyah-beyazlıların deplasmanda arabam.com Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiği müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kocadağ’ın açıklamaları şöyle:



“Öncelikle merhum Ahmet Çalık’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.

Son dakika golüyle kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taraftarlarımız Türkiye’nin her yerinden takımımızı desteklemeye geldiler. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Beşiktaşlılığın ne olduğunu, bunun ligdeki sıralamayla alakalı olmadığını herkese gösterdiler. Ligin ortasında özellikle sosyal medyada negatif algı yaratmaya çalışanlara taraftarlarımızın takımımızı sahiplenişi örnek olsun.



Hakem ilk yarıda üç ikinci yarıda dört dakika uzatma verdi. 15-20 dakika uzayan maçlar var. Bir plan olabilir ama Allah’ın da planı var. Bu planlardan vazgeçsinler.

Weghorst’la bir ayrılık yaşadık. Sözleşmesinde kesinlikle çıkış maddesi yoktu. Kiralık olarak takıma katılmıştı. Kulübüne bir teklif geldi. Kulübü oyuncuyla görüştü. Olay bize intikal ettikten sonra Başkanımız, ben, hocamız ve Ceyhun Kazancı kendisiyle görüştük. Bonservisini almak istediğimizi, bizimle devam etmesini istediğimizi kendisine ilettik. Kendisi olayın maddiyatla alakalı olmadığını bize söyledi. Transfer yapana kadar kendisinden beklemesini istedik. Weghorst’a Konya’ya gelmesini teklif ettik. Oyuncu bunları kabul etmedi. Fiziken burada ruhen başka yerde olan oyuncuyu Konya’ya getirmeye gerek yoktu. Weghorst, 3-3.5 milyon avroluk bir katkı yaparak takımdan ayrıldı.



Bugüne kadar yaptığımız transferler ortada. Dünya yıldızlarını uygun maliyetlerle takıma kazandırdık. Taraftarlarımızın şüphesi olmasın, gidenin yeri dolacaktır.

Aboubakar’ın daha önce bize önemli hizmetleri oldu, kazandığımız şampiyonluklarda pay sahibi. Aboubakar gündemimizde. Devam eden bir sözleşmesi var. Durumu netleştiğinde bakacağız. Listemizde birkaç oyuncu var. Transfer yapılması gereken bölgelerle ilgili hocamız rapor verecek. Şu anda faydalanamadığımız oyuncular var. O oyunculardan fayda sağlayabilirsek transfer ihtiyacımız azalabilir. Oyuncularımız için bize gelen resmi bir teklif yok.



İhtiyacımız olan bir çıkış yakalamaktı. Galibiyet serisi devam ederse takımın motivasyonu da artacaktır. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Galibiyetler geldikçe şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuz görülecektir.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık