Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

29 Mart 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Forvette rotasyon olabilir

Forvette rotasyon olabilir

Beşiktaş'ta Alanyaspor maçı öncesi ileri uç için bütün planlar Michy Batshuayi üzerine kurulmuştu. Belçikalı forvetin, bademcik iltihabı nedeniyle 39.5 derece ateşle yatağa düşmesi, teknik heyetin hesaplarını bozdu. Güven Yalçın, bu sezon az süre alsa da takıma 3 gollük katkı sağlarken, hazırlık maçlarında da oldukça iyi bir görüntü sergiledi. 22 yaşındaki oyuncunun rakibi ise Kenan Karaman… Gurbetçi oyuncunun şu ana kadar oynadığı maçlarda golle buluşamaması Güven'i bir adım öne çıkarıyor. Beşiktaş'ta bir diğer alternatif de Cyle Larin. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın, Larin ve Ghezzal'a emanet ettiği kanatların işleyişinden memnun, bu yüzden de değişikliğe gitmek istemiyor. Deneyimli çalıştırıcının, karşılaşma için bugün yapılacak son antrenmanda forvette kimi oynatacağına karar vermesi bekleniyor.

Sezon başında yaşadığı uzun sakatlığı atlatan ve aylar sonra takıma geri dönen Georges-Kevin N'Koudou, Alanyaspor'a karşı kulübede bekleyecek. Fransız futbolcu, son oynanan Trabzonspor karşılaşmasında 15 dakika görev yapmıştı. Fiziksel durumunu toparlamaya başlayan başarılı ismin yavaş yavaş aldığı sürelerin artırılması planlanıyor. Yeni bir sakatlığı kaldıramayacak durumda olan siyah-beyazlılar, N'Koudou'nun maç temposunu böylelikle yukarı çekmek istiyor. Bu arada dizinden sakatlığı bulunan Gökhan Töre kadroya dahil edilmeyecek.

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık