Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Flaş iddia! Beşiktaş genç yıldızı transfer mi etti?

Flaş iddia! Beşiktaş genç yıldızı transfer mi etti?

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Polonya ekibi Legia Varşova'nın 22 yaşındaki Arnavut 10 numarası Ernest Muci transferinde mutlu sona ulaştı. Edinilen bilgilere göre; siyah beyazlıların, transferin son gününde kadrosuna katmaya başardığı Muci ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.  2020-21 sezonun başında Tirana'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Legia Varşova'ya transfer olan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon, 34 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İki ayağını da kullanıyor

İki ayağını da kullanabilen 1.80 m boyundaki Muci, on numaranın yanı sıra santrfor ve sol kanat olarak da görev yapabiliyor.

Piyasa değeri 8 milyon Euro

Arnavut Milli Takımı formasını da 7 kez terleten Ernest Muci, 2 asist kaydetti. Arnavut futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Polonyalı gazeteci Paweł Gołaszewski, Muci transferinde detayları açıkladı. Gołaszewski, Legia Varşova'nın Muci için Beşiktaş'tan rekor bir transfer teklifi aldığını açıkladı. Polonya ekibinin 10 milyon euro civarında bir bonservis ücreti alacağını belirten Gołaszewski, anlaşmanın da çok yakın olduğunu ifade etti.

FANATİK'in haberine göre; Siyah beyazlılar, Polonya ekibi Legia Varşova takımının 10 numarası Ernest Muci ile anlaşma sağlarken, kulübü ile pazarlığa devam ediyor. Legia ile yapılan görüşmenin olumlu bitmesi durumunda, Muci siyah beyazlıların yeni 10 numarası olacak.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık