Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

FIFA'dan Beşiktaş'a 1 milyon 55 bin dolar! Türk kulüpleri içinde birinci

FIFA'dan Beşiktaş'a 1 milyon 55 bin dolar! Türk kulüpleri içinde birinci

FiFA, Kulüp Yardımları Programı kapsamında, Dünya Kupası’na oyuncu gönderen kulüplere dağıtacağı para miktarı büyük ölçüde netleşti. Spor Arena'dan edinilen bilgilere göre; futbolcuların turnuvada geçirdiği gün sayısı ve Dünya Kupası başlamadan önceki bir haftalık resmi hazırlık dönemini kapsayan süreç için FiFA, toplam 209 milyon dolar ödeme yapacak. Bu yardım programında en büyük payı Manchester City alacak. Katar’da 16 oyuncusu forma giyen City, 5 milyon 580 bin dolar almaya hak kazandı.

M.UNITED 3.6 MİLYON DOLAR

Turnuvaya toplam 17 oyuncu gönderen ancak bunların 8’i İspanya Milli Takımı’nın son 16 turunda elenmesiyle geri dönen Barcelona, 4.1 milyon dolar alacak. Bu kulüpleri Manchester United (13 futbolcu-3.6 milyon dolar), Chelsea (12 futbolcu-3 milyon dolar) ve Tottenham (11 futbolcu-2.8 milyon dolar) takip ediyor.

EN FAZLA PARAYI BEŞİKTAŞ ALDI

Türk kulüpleri içinde en fazla parayı Beşiktaş aldı. 4 oyuncu gönderen siyah beyazlılarda Weghorst’un çeyrek, Saiss’in yarı final görmesiyle, kazanılan para miktarı 1 milyon 55 bin dolara ulaştı. 5 futbolcu gönderen fakat hepsi erken elenen Galatasaray 512 bin dolarla ikinci sırayı alırken, Faslı kalecisi Munir’le yarı finali gören ve ayrıca Kanadalı Adekugbe’yi Katar’a gönderen Hatayspor 430 bin dolarla üçüncü sırada yer aldı. Fenerbahçe’nin kasasına ise 297 bin dolar girdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık