Reklamı Geç
5 saniye kaldı
PC- BAŞLIK ÜSTÜ YATIK - TWİTTER

19 Ocak 2025, Pazar

Feyyaz Uçar'dan istifa iddialarına yanıt!

Feyyaz Uçar'dan istifa iddialarına yanıt!

Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Üyesi ve kulübün efsane oyuncularından Feyyaz Uçar basında çıkan ayrılık iddiaları için sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Edinilen bilgilere göre; bu haberlerin asılsız olduğunu söyleyen Feyyaz Uçar şu ifadeleri kullandı:

"Kamuoyuna bilgilendirme. Sadece kötülük yapma, kaos algısı yaratma maksatlı, masa başında uydurulan 'Feyyaz Uçar bırakıyor' şeklindeki yalan gazete haberi ne yazık ki sosyal üzerinde de kullanılmaya devam ediyor. Beşiktaşımız için Başkanımız ve yönetim kurulumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saygılarımla."

Editör: Spor Servisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
Site en alt 970-250 QR reklam
yukarı çık