Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği belirsiz!

Fernando Santos'un Beşiktaş'taki geleceği belirsiz!

Beşiktaş'ta gündem Fernando Santos... 1-1’lik Başakşehir beraberliği sonrası eleştiri okları yine Portekizli teknik adamı gösterdi. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş, Başakşehir karşısında yüzde 29.5 topla oynama oranında kaldı, yüzde 72’lik oranla sadece 169 başarılı pas yaptı, yedi şut çekebildi, rakip ceza sahasına 14 kez girebildi. Bu görüntü yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.

Halbuki siyah-beyazlılar, milli arada 15 gün boyunca takımla olan Santos’un iyi bir performansla hakkındaki soru işaretlerini gidermesini bekliyordu. Edinilen bilgilere göre Hasan Arat yönetiminin tecrübeli teknik adama güveni iyice azaldı.

Yöneticiler şimdi Türkiye Kupası’ndaki Ankaragücü deplasmanını bekliyor. Buradan alınacak kötü bir sonuç halinde Fernando Santos’la yolların  ayrılabileceği belirtiliyor.

GOLÜ UNUTTULAR

Beşiktaş'ın hücumdaki düşük performansı santrforların da karnesine yansıdı.

Siyah-beyazlıların üç kulvarda maçlara çıktığı bu sezon santrforları beklentilerin çok altında kaldı. Aboubakar en son golünü 8 Ekim 2023’te İstanbulspor’a attı. Cenk Tosun son olarak 28 Şubat’ta  kupadaki maçta Konya ağlarını sarstı.

TAZMİNATI 500 BİN EURO İDDİASI

Fernando Santos ile yapılan sözleşmede 500 bin Euro’luk (17 milyon TL) çıkış maddesi olduğu öğrenildi.

Taraflar, bu rakamı verip kontratı sonlandırabiliyor. Santos ise Başakşehir maçı sonrası, “Önümüzdeki yılın projesi için buraya geldim. Ben yönetime inanıyorum, onlar da bana inanıyor” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık