Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos'tan Necip Uysal'a övgü!

Fernando Santos'tan Necip Uysal'a övgü!

Portekizli teknik adam, Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptığı sohbette “Necip son derece profesyonel, verilen görevini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, çok çalışkan aynı zamanda centilmen ve efendi bir isim. Tam anlamıyla örnek alınması gereken bir oyuncu. Onunla çalıştığım için çok memnunum. Beşiktaş’a saha içi ve saha dışında büyük katkı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; takımın son durumu hakkında da bilgi veren Santos “Şanssızlık peşimizi bırakmıyor. Bir de antrenmanlarda üst düzey performans gösteren nitelikli bazı oyuncular nedense maçlarda aynı performansı gösteremiyor. Bir seri yakalayabilsek takım havaya girecek ve gerçek gücümüzü göstereceğiz” diye konuştu.

MİLLİ ARADA İKİ ÖZEL MAÇ

Beşiktaş’ın milli arada iki hazırlık maçı yapacağı duyuruldu. Buna göre siyah beyazlılar 23 Mart Cumartesi saat 16.00’da Nevzat Demir Tesisleri’nde Karadağ temsilcisi Buducnost ile karşılaşacak. Kartal 28 Mart Perşembe saat 16.00’da ise yine Nevzat Demir Tesisleri’nde Karagümrük’ü konuk edecek.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık