Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

30 Nisan 2024, Salı

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos: Son sekiz maçı kazanacak gücümüz var

Fernando Santos: Son sekiz maçı kazanacak gücümüz var

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Portekizli teknik adam, futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar ile yaptığı görüşmede, “Zor bir dönemde takımın başına geldim. Kadro dışı isimler, sakatlar vardı... Ama artık bu sıkıntılı günler geride kaldı, ideal kadromuza kavuştuk diyebilirim. Bu kadroya inanıyorum. Kalan sekiz maçta 24 puan alabilecek güçteyiz” dedi.

"Çok fazla gidecek oyuncu var"

Öte yandan, Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede, takımdaki kötü gidişatını sebepleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de son 3 maçını kaybeden Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos, takımın son durumuna dair futbol koordinatörü Samet Aybaba ile değerlendirme toplantısı yaptı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Portekizli hoca, Aybaba ile yaptığı görüşmede takımda motivasyonu sağlamakta zorlandığını söyledi.

Eleştirileri üzerine aldığını ancak kendisi dışında da bazı durumların yaşandığını belirten Santos, en önemli problemin 'Ekip ruhu' olduğunu vurguladı. Mevcut kadroda çok fazla oyuncunun haziran itibarıyla ayrılacağını vurgulayan 69 yaşındaki çalıştırıcının, şu sözlerle Samet Aybaba'ya dert yandığı öğrenildi:

"Çok fazla gidecek isim var, tam olarak akılları burada değil. Bu durum da takımın performansında olumsuzluk yaratıyor. Bu kadroda ekip ruhunu yakalayamıyoruz." 

"Sürekli benim savunma futbolu oynatmam eleştiriliyor. Ancak futbolcuların fiziksel durumu, baskılı oynamaya müsait değil. Bu nedenle önde çok baskı yapamıyoruz. Bu yüzden savunma oynatıyorum gibi gözüküyor. Asla böyle değil" 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık