Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos: İlk sorumluluk bende

Fernando Santos: İlk sorumluluk bende

Geçen hafta Galatasaray karşısında sahasında 1-0 kaybeden Beşiktaş, Gaziantep FK engelini de geçemedi. Deplasmanda Kırmızı-Siyahlılar'la karşılaşan Kara Kartal rakibine 2-0 mağlup oldu. Üst üste ikinci yenilgisini alan Siyah-Beyazlılar'da teknik direktör Fernando Santos da yüksek sesle eleştirilmeye başlandı. Edinilen bilgilere göre; maçın ardından konuşan Portekizli teknik adam, "Camiadan özür diliyorum. Kimse suçu başkasında aramasın. İlk sorumluluk bende. Kötü bir maç oynadık. Galatasaray maçında erken gol yediğimizde tepki vermiştik. Ancak bugün bunların hiçbiri yoktu. Tempomuz eksikti. Değişeceğiz. Değişmemiz lazım" dedi.

'Beşiktaş'ın oyunu bu olmamalı'

Durumu değiştirecek olanların yine kendileri olduğunu da dile getiren Santos, "Beşiktaş kimliğini gösteremedik bugün. Her zaman söylediğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorundayız. Bugün bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu durumu değiştirecek olanlar da bizleriz. Beşiktaş'ın oynadığı oyun bu şekilde olmamalı. O gerçek kimliği göstermeliyiz. Konuşacağız, durumu düzelteceğiz. Düzeltmemiz gerekenler de bizleriz" ifadelerini kullandı.

Santos sözlerini şöyle noktaladı:

"Bir baskı hissetmiyorum. Üzerimde hissettiğim tek baskı, Beşiktaş'ı daha iyi bir takım haline getirme konusu. Bu konu hakkında sadece bir baskı hissedebilirim."

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık