Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos, Cenk Tosun ve Salih Uçan için raporunu verdi!

Fernando Santos, Cenk Tosun ve Salih Uçan için raporunu verdi!

Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba, “Hocamız iki arkadaştan da memnun ve bizimle kalmaları yönünde rapor verdi. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; menajerleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Orta yolda buluşmayı umuyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Salih Uçan ve Cenk Tosun’la yeni kontrat görüşmeleri sürerken teknik direktör Fernando Santos’un da iki oyuncunun kalması yönünde rapor verdiği belirtildi. Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba, “Hocamız iki arkadaştan da memnun ve bizimle kalmaları yönünde rapor verdi. Menajerleri ile görüşmelerimiz sürüyor. Arkadaşlarımızın kendilerince istekleri var, biz de kulübün menfaatlerini ve ekonomik durumunu gözetmek zorundayız. Orta yolda buluşmayı umuyoruz” diye konuştu. Aybaba bir rakam vermese de Cenk’in istediği rakamın yıllık 1.5 milyon Euro olduğu, kulübün bu rakamı çok yüksek bulduğu ve henüz anlaşma sağlanamadığı ifade edildi.

Yeni sezonda kadroyu revize edeceklerini, ara transferde aldıkları üç isimle önemli bir başlangıç yaptıklarını belirten Aybaba “Beşiktaş şu anda sorunlarını atlattı. Sezon sonunda takımdan gönderilecek ve kalacakların raporunu da 3 hafta sonra teknik direktörümüz Fernando Santos hazırlayıp sunacak” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık