Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı!

Fernando Santos, Beşiktaş ile ilk antrenmanına çıktı!

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Edinilen bilgilere göre; Rizespor maçında oynayan futbolcular salonda çalışırken, diğer oyuncular ise sahada çalıştı. Teknik direktör Fernando Santos’un da ilk antrenmanı olan çalışma, ısınma koşuları ile başladı.

Siyah-beyazlı futbolcular, çeşitli varyasyonlarla pas çalışması gerçekleştirirken, idmanın basına açık son kısmında ise top kapma oyunu oynandı. Beşiktaş’ın bugün anlaşmaya varıldığını açıkladığı yeni transferi Norveçli futbolcu Jonas Svensson da takımla beraber ilk kez çalıştı. Kasımpaşa müsabakasında sakatlanan Necip Uysal, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün ilk kez takımla çalıştı.

Fernando Santos yardımcılarıyla poz verdi

Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Fernando Santos, antrenman öncesi basın mensuplarını selamlayarak, yardımcıları Joao Costa, Paulo Mendes, Justino Fernando, Ricardo Santos ve Jorge Rosario ile kameralara kartal pençesi pozu verdi.

Feyyaz Uçar’dan açıklamalar

BJK Futbol Şube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Futbol A Takımının antrenmanında bir araya geldiği basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uçar’ın açıklamaları şöyle:

“Bizim için güzel bir gün. İlk idmanında hocamızla beraberiz. İdmandan önce iki saate yakın kendisiyle bilgilendirme toplantısı yaptık. Bundan sonrası onun sorumluluğunda olacak.

Transfer çalışmaları devam ediyor. Birkaç pozisyona transfer yapmak zorundayız.

Santos’a her oyuncuyla ilgili bilgi verdik. Tasarruf tamamen onda. Mutlaka kendisi de oyuncularla görüşecektir. Hocanın vereceği kararlara saygı duyacağız.

Kadro dışı olan oyuncular için tekliflere açığız. Teklif olursa mutlaka değerlendiririz.

Serdar Topraktepe, A Takım kadrosunda yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Hocamız, Serdar Topraktepe’nin teknik ekipte olmasını memnuniyetle kabul etti. Miguel de ekipteki görevine devam edecek.

Lider karakterli takıma pozitif etkide bulunacak oyuncuları takıma kazandırmaya özen göstereceğiz. Böyle oyunculara ihtiyacımız var.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık