Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fenerbahçe - Beşiktaş karşı karşıya! Dev derbi öncesi Şenol Güneş'ten iki oyuncuya özel ilgi

Fenerbahçe - Beşiktaş karşı karşıya! Dev derbi öncesi Şenol Güneş'ten iki oyuncuya özel ilgi

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş,  deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak. Spor Toto Süper Lig’de geride kalan yirmi beş haftada on dört galibiyet, yedi beraberlik ve dört mağlubiyet elde eden Kara Kartal, topladığı 49 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrılmıştı.

Şenol Güneş'ten Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'a özel ilgi

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, derbi öncesi iki oyuncuyla yakından ilgileniyor. Fenerbahçe’nin zaaflarını bildiklerini dile getiren Güneş “Ligde bize göre şu an daha iyi konumdalar ama tempolu oynarsak kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum” dedi.

Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile hafta sonu yapılacak karşılaşmada tek hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtirken antrenmanlarda futbolcularıyla yakından ilgileniyor. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde son idmanda taktik çalışmaları yaptıran Güneş özellikle Rachid Ghezzal ve Salih Uçan’a üzerinde birebir uygulamalı çalışma yaptırdı.

Siyah beyazlı takımın Fenerbahçe karşısında ofansif ve defansif anlamda çok koşması gerektiğini belirten Güneş futbolcularını buna göre hazırladığını belirtti.

Rakiplerinin zaaflarını bildiklerini dile getiren Güneş Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ ile yaptığı sohbette “Fenerbahçe iyi bir kadroya sahip, ligde bize göre şu an daha iyi konumdalar ama tempolu oynarsak kazanma şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Millilerimiz döndüğünde 11’i oluşturacağım. Şu ana kadar sakatlık olmaması beni sevindiriyor” dedi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık