Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fenerbahçe - Beşiktaş dev derbide karşı karşıya! İşte maçın hakemi ve bilet fiyatları!

Fenerbahçe - Beşiktaş dev derbide karşı karşıya! İşte maçın hakemi ve bilet fiyatları!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak maç saat 20.30’da başlayacak.  Müsabakayı Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacaklar. Kadir Sağlam dördüncü hakem olacak.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan yirmi beş haftada on dört galibiyet, yedi beraberlik ve dört mağlubiyet elde eden Beşiktaş, topladığı 49 puanla üçüncü sırada yer alıyor.  Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe ile sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrılmıştı.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına hazırlanıyor

Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve duran top çalışmasıyla başladı. Dört takım halinde dar alanda minyatür kale çalışmasıyla devam eden antrenman, çift kale maç ile tamamlandı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürecek. Rachid Ghezzal, bugün antrenman öncesi saat 16.30’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde milli takımlarına giden futbolcuların yokluğunda gerçekleştirilen antrenman salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve pas çalışmalarının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sürdü. İdman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Fenerbahçe, maç hazırlıklarını sürdürecek.

Aboubakar, Cenk Tosun ve Enner Valencia

Süper Lig’de gözler pazar günü iki ezeli rakip Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı karşı karşıya getirecek derbiye çevrildi. Ülker Stadı’ndaki bu kritik mücadelede gözler özellikle son dönemdeki formları ile dikkat çeken golcülerde olacak. 

Fenerbahçe'de bu sezon attığı gollerle krallık yarışının zirvesinde yer alan Enner Valencia takımını sırtlıyor. Öyle ki Ekvadorlu yıldız 21 lig maçında 25 kez sevinç yaşarken çıktığı son 5 maçında tamamında golünü atmayı başardı. Duble yaptığı Alanyaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Valencia’yı sarı lacivertliler, milli arada yoğun bir tedavi programıyla derbiyle yetiştirmeye çalışıyor. Yıldız futbolcu da hem 6’da 6 yapma hem de Beşiktaş’a karşı gol atamama şanssızlığına son vermek için pazar sahada olmak istiyor.

Beşiktaş'ta ise yeniden takıma dönen Vincent Aboubakar siyah beyazlı takımdaki 3. dönemine tutuk başlasa da bir açıldı pir açıldı. Kamerunlu futbolcu ilk 4 maçında skor katkısı sağlayamasa da son 3 karşılaşmanın tamamında gol atıp, 1 de asist yaptı. Eski partneri ile yeniden uyum yakalayan Cenk Tosun da son İstanbulspor maçında takımının açılış golünü atarken Aboubakar’ın golünde de asisti yapan isimdi. Cenk de Fenerbahçe maçlarındaki gol özlemine Kadıköy’de oynanacak dev maçta nokta koymayı hedefliyor.

Teknik Direktörler planlarını hazırladı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, derbi planını da netleştirmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın derbi karşılaşmasında en güvendiği isim Salih Uçan olacak. Son haftalarda yakaladığı formla birlikte siyah-beyazlı ekibin çıkışında büyük pay sahibi olan Uçan, derbide orta saha organizasyonunun temel taşı olacak. Fenerbahçe’nin ön alanda yaptığı presi kırmak isteyen Güneş’in orta alanı kalabalık tutarak toplu çıkışlarda Salih Uçan’a önemli bir görev vereceği öğrenildi. Kaleci Mert, sağ bekte Onur ve orta alanda Salih’in yerli formasyonda olması Şenol hocanın elini rahatlatıyor ve takımı kurarken tercihlerini kolaylaştırıyor. Şenol Güneş'in zorlu maçta en büyük kozu Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal ve Cenk Tosun'dan oluşacak hücum hattı olacak.

Jorge Jesus'tan Beşiktaş'a özel taktik!

Beşiktaş'ın zayıf ve güçlü yönlerininin analizini takıma anlatan ve bu yönde çalışmalar yaptıran Portekizli teknik adam maç taktiğini de belirledi. Takımda da tüm çalışmalar Jesus ve teknik ekibin yönetiminde bunun üzerine devam ediyor. Portekizli hoca, idmanda futbolcularına bol şut atmalarını ve Sevilla maçlarında olduğu gibi orta sahada topu kontrol etmelerini söyledi. Beşiktaş orta sahasının baskıya dayanamayacağını belirtip çok pas yapmalarını istedi. Jesus'un ayrıca Beşiktaş'ın savunmanın sağ tarafında sıkıntı çektiğini saptadığı, bu yüzden ataklarda sol tarafa ağırlık vermeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Futbolcular forma bekliyor

Siyah beyazlı takım ile sezon sonunda sözleşmesini sona ereceğini ifade eden N’Koudou “Teknik direktörlerin kararına saygı duyarım. Şenol Güneş ile çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Taraftarları çok seviyorum. Quaresma gibi üzgün ayrılmak istemiyorum. Taraftarlara derbi ile borcumu ödemek istiyorum. Bundan sonraki tüm maçlar final. Eğer şans verilirse forma giymek isterim.” diye konuştu.

Fernandes, “Derbiye kadar formumu en yüksek seviyeye taşıyacağım. Takım olarak, Fenerbahçe maçını kazanmak için her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe’nin formda ismi Enner Valencia için planını şimdiden hazırladı. Formda yıldız için takım savunması değil bireysel durdurma planı belirledi. Bu doğrultuda Sarı-Lacivertliler’in başarılı ismini durdurma görevi, yeni transfer Omar Colley'de olacak. Gambiyalı sol stoper, maç boyunca Valencia’ya adeta gölgesi kadar yakın olup rakibine boş alan bırakmayarak skor üretmesine engel olacak.

Savunma hattında formayı Romain Saiss’ten kapan ve Tayyip Talha Sanuç’la beraber iyi bir ikili olan Colley, bu karşılaşmada kalitesini gösterip, savunmanın liderliğini de ele geçirmeyi amaçlıyor.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Alanyaspor deplasmanına çıkmış ve 3-1 kazandığı maçta 3 futbolcusunu sakatlığa kurban vermişti. Jayden Oosterwolde ve Joshua King, yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalırken, Enner Valencia oyuncu değişiklik hakkının dolmasından ötürü sakatlığına rağmen sahada kalmıştı. Maç sonunda diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması yaşadığı öğrenilen Ekvadorlu yıldız için flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada Joshua King'de hamstring kas yaralanması, Jayden Oosterwolde'de aşil tendinopatisi, Enner Valencia'da da diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması tespit edildiği bildirilmişti.

Üç futbolcunun da 27. haftada oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giymesinin beklenmediği öğrenilirken, Enner Valencia'nın durumunda değişiklik yaşandı. Fenerbahçeli taraftarların, bu sezon gösterdiği performanstan ötürü 'GOAT' lakabını taktığı Enner Valencia'nın Beşiktaş derbisine yetişme ihtimali belirdi. Takımın izinli olduğu günlerde tedavi olan Valencia iyileşme sürecini hızlandırdı ve teknik heyeti sevindirdi.

Luan Peres, Jayden Oosterwolde, Michy Batstuayi ve Joshua King'in tedavilerine de günde çift seansla devam ediliyor. Bu isimlerin en kısa sürede sahalara dönmesi hedefleniyor.

Fenerbahçe - Beşiktaş maç biletleri

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı bilet fiyatları belli oldu. Fenerbahçe’den yapılan açıklamayla biletlerin satışa sunulacağı tarihler belli oldu. Fenerbahçe Beşiktaş mücadelesinde siyah beyazlılar deplasman tribününde yer almayacak. Biletler önce kongre üyeleri ve temsilci üyelerine ardından Fenerbahçe kart sahiplerine ve sonrasında genel satışa sunulacak.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 20.30'da başlayacak maçın bilet satış programı şu şekilde:

"Biletler, yarın saat 14.00 itibarıyla Yüksek Divan Kurulu, kongre üyeleri ve temsilci üyelerine, 31 Mart Cuma saat 14.00 itibarıyla Fenerbahçe taraftar kart sahiplerine ve faturalı Fenercell abonelerine, 1 Nisan Cumartesi saat 14.00 itibariyla da genel satışa sunulacak."

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI Bilet Fiyatları

Kuzey-Spor Toto Tribünü: 450 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst A-I Blok: 500 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst B- H Blok: 600 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst C-G Blok: 725 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst D-F Blok: 790 lira

Fenerium Üst-Maraton Üst E Blok: 880 lira

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 1000 lira

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 1250 lira

 Fenerium Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok: 1600 lira

Fenerium Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 1900 lira

Maraton Alt E Blok: 2500 lira

Fenerium Alt Avis E Blok: 7000 lira

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin oranları belli oldu

Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş maçının derbi oranları belli oldu. Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede ev sahibi ekip Fenerbahçe maçın favorisi olarak gösterildi. 

Fenerbahçe: 1.62
Beraberlik: 3.36
Beşiktaş: 3.50

Fenerbahçe Beşiktaş rekabetinde 357. randevu!

Süper Lig'in 27.haftasında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Dev derbi öncesinde 356 kez karşı karşıya gelen ezeli rakiplerin bu maçlarında Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 97 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.Lig'in ilk yarısında 0-0 biten mücadele sonrası şampiyonluk umutlarını devam ettirmek ve zrive yarışında yara almadan haftayı kayıpsız kapatmak isteyen iki takımın mücadelesi 2 Nisan Pazar akşamı saat 20.30'da adeta nefesleri kesecek. Öte yandan maça günler kala Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile ilgili bilgiler araştırılmaya devam ediliyor.

Derbi maçında kozlarını paylaşacak Beşiktaş ile Fenerbahçe, Türk futbol tarihinde daha önce 356 kez karşılaştı. Lig'in ilk yarısında oynanan mücadele 0-0 sonuçlanırken taraflar sahadan 1 puan ile ayrıldılar. 

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te Fenerbahçe'nin 4-0 üstün tamamladığı müsabakayla başlayan 98 yıllık rekabette sarı-lacivertliler, rakibi karşısında galibiyet ve gol sayısı bakımından önde bulunuyor.

Geride kalan maçlarda Fenerbahçe 133, Beşiktaş 126 galibiyet aldı, 97 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Rekabette Fenerbahçe'nin 492 golüne, Beşiktaş 451 golle karşılık verdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık