Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman?

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ne zaman?

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi saati ve günü merak konusu oldu. Süper Lig’de Galatasaray’ın kaybettiği hafta Fenerbahçe deplasmanda Alanyaspor’u mağlup ederek adeta meydan okudu. Euro 2024 elemelerinde A Milli Takım Ermenistan ve Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. A Milli takım karşılaşmaları sebebiyle Süper Lig’e ara verilecek. Puan sıralamasında maç eksiğiyle lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde olan Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Milli ara sonrası oynanacak karşılaşmanın günü ve saati merak ediliyor. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, kaçıncı hafta oynanacak?

Edinilen bilgilere göre; Süper Lig’de zirve yarışını doğrudan etkileyecek haftalara girildi. Hatanın telafisi olmayacağı haftalarda Fenerbahçe vites artırdı. Alanyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, Beşiktaş karşılaşmasını beklemeye başladı. Türkiye A Milli Takımı Euro 2024 Elemeleri kapsamında iki karşılaşma oynayacak. Bu sebeple Süper Lig’de araya gidecek. Milli Ara dönüşü ise Süper Lig’de heyecan Fenerbahçe Beşiktaş karşılaşmasıyla devam edecek. Özellikle Galatasaray’ın kaybettiği hafta sarı lacivertlilerin galip gelmesi sonrası karşılaşma günü merak konusu oldu. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman? İşte, son gelişmeler…

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’e verilen ara 20 Mart tarihinde başlıyor. A Milli Takım 25 Mart’ta Ermenistan ile hemen ardından 28 Mart Salı günü ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Milli Takımın Hırvatistan karşılaşması sonrası Süper Lige verilen ara sona ermiş olacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki derbi mücadelesi 27. hafta oynanacak.

Henüz karşılaşmanın tam günü ve saati Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanmadı. Derbinin 2 Nisan Pazar günü oynanması bekleniyor. Konuyla ilgili TFF’den resmi açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

A MİLLİ TAKIM EURO 2024 ELEMELERİ MAÇ TAKVİMİ

25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20.00 Ermenistan - Türkiye (Vazgen Sargsyan Republican Stadı)

28 Mart 2023 Salı günü saat 21:45 Türkiye - Hırvatistan (Bursa Timsah Arena)

Editör: Spor Servisi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık