Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Ezeli rakipler arasında tarihi transfer savaşı! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray aynı yıldıza talip

Ezeli rakipler arasında tarihi transfer savaşı! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray aynı yıldıza talip

Süper Lig'in devleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Edinilen bilgilere göre; bu sezon sahada kıyasıya bir yarış veren 3 kulüp, transferde de büyük bir çekişmenin içinde olacak. Ezeli rakipler transfer döneminin başlamasıyla birlikte kadrolarını güçlendirerek gelecek sezon 3 kulvarda başarılı olma peşinde.

Süper Lig devleri bu doğrultuda birçok futbolcuyla temas halindeydi. 3 takım da transfer listelerini netleştirdi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray mayıs ayı itibariyle hedeflediği oyuncular için pazarlıklara başladı. Öte yandan 3 kulübü de ilgilendiren sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın aynı yıldıza talip olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili gelişmeyi İtalyan basını duyurdu. Ezeli rakiplerin transfer yarışına girdikleri vurgulandı. İşte 3 takımın gündemine aldığı o isim...

DEVLERİN RUGANI YARIŞI!

Süper Lig devleri, İtalya Serie A takımlarından Juventus forması giyen Daniele Rugani'yi kadrolarına katmak için çalışmalara başladı. Calciostyle'de yer alan ve aspor.com.tr editörü Kubilay Açıkgün'ün derlediği habere göre, 28 yaşındaki stoper bu yaz Juventus'tan ayrılmaya çok yakın. 1.90 boyundaki oyuncunun 2024 Avrupa Şampiyonası'nda forma giymek için daha çok süre alacağı bir takıma transfer olmayı hedeflediği aktarıldı. Daniele Rugani ile en çok ilgilenen takımın ise Bologna olduğu kaydedildi.

Öte yandan başarılı stopere İtalya, İngiltere, Fransa ve Almanya'dan da sayısız ilgili olduğu bildirildi. Türkiye'den ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ön planda yer aldığı ifade edildi. 3 kulübün yanı sıra Adana Demirspor ve Antalyaspor'un da Rugani'nin durumunu takip ettiği yazıldı. 

Daniele Rugani bu sezon 10 maçta görev aldı. Rugani bu karşılaşmalarda gol ya da asist katkısı sağlayamadı. Güncel piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan defansın, Juventus ile olan kontratı 2024 yılında sona erecek. Daniele Rugani kariyerinde Rennes, Empoli ve Cagliari gibi takımlarda boy göstermişti.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık