Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Eric Bailly'yi özür de kurtarmadı!

Eric Bailly'yi özür de kurtarmadı!

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Antalyaspor'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş’ta teknik sorumlu Burak Yılmaz’ın Antalya maçı sonrası Tayfur Bingöl ile yaşadığı gerginlikle ilgili olarak “Kimse benim oyuncumun yakasına yapışamaz, terbiyesizlik yaptı” dediği Eric Bailly özür diledi. Bailly “Rekabetçi olma isteği, bizi daha başarılı olmaya itiyor ve bizim de isteğimiz bu. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Hatamdan dolayı teknik direktör, takım arkadaşlarım ve Beşiktaş ailesinden özür dilerim” ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ CEZA iSTEDi 

Ancak bu özür Eric Bailly’nin ceza almasına engel olmayacak. Burak Yılmaz takım disiplinine aykırı hareket ettiği ve huzuru bozduğu gerekçesiyle oyuncunun cezalandırılmasını istedi. Söz konusu Ceza, Bodo Glimt maçı sonrası tebliğ edilecek.

TOPLANTIDAN DEVAM KARARI ÇIKTI

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Ahmet Nur Çebi ile Burak Yılmaz'ın görüşmesinden "yola devam" kararı çıktı.

"Seçime kadar ben devam edeceksem, başkandan ufak isteklerim olacak" diyen Burak Yılmaz, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde buluştu. Ahmet Nur Çebi, seçime kadar yeni bir teknik direktörü takımın başına getirmeyi düşünmediklerini belirtti ve Burak Yılmaz'a destek sözü verdi.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık