Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Eric Bailly, Beşiktaş'a geliş sebebini açıkladı! Şenol Güneş ve şampiyonluk!

Eric Bailly, Beşiktaş'a geliş sebebini açıkladı! Şenol Güneş ve şampiyonluk!

Beşiktaş'ın Manchester United’dan kadrosuna kattığı Eric Bailly, siyah beyazlı takıma gelişinde daha önce Trabzonspor’da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Dider Zokora ve teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı konuşmanın etkili olduğunu belirtirken Galatasaraylı Wilfried Zaha içinde çarpıcı ifadeler kullandı. Spor Arena'dan İsmail Er'in haberine göre; Kulübün youtube kanalına açıklamalarda bulunan Fildişi Sahilli futbolcu, Türkiye’ye gelmeden önce Galatasaray’a Transfer olan vatandaşı Wilfried Zaha ile konuştuğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

Fred ve Zaha'ya karşı oynamak farklı bir deneyim olacak

“Zaha ile konuştum. Onun G.Saray’a gittiğini biliyordum, o da beni Galatasaray’a getirmek istiyordu. Şenol Güneş’le Trabzonspor’da beraber çalışan Zokora’yla daha çok konuştum. Bana Şenol Güneş hakkında çok güzel şeyler söyledi. Daha sonra Şenol Güneş’le konuştuğumda da güven duydum. Bu yüzden burayı tercih ettim. Onun hakkında hep iyi şeyler duydum. M.United’de daha önce beraber oynadığım Fred’in F.Bahçe’ye gittiğini gördüm, Zaha da yine aynı şekilde karşılıklı oynadığım bir oyuncuydu. Burada oynamak benim için farklı bir deneyim olacak.

Süper Lig'e bakınca iyi bir rekabet görüyorum

Ligin önemi büyük... Deneyimlerimi buraya taşımak ve burada kupalar kazanmak istiyorum. Benim futbola bakışım bu şekilde. Önümüzde Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi var. Hepsinin önemi ayrı, her maça kazanmak için çıkacağız. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a bakınca iyi bir rekabet görüyorum. Bu sezon benim için önemli olacak. Geçen sene ligi Galatasaray kazandı, bu sene neden Beşiktaş şampiyon olmasın? Buraya kazanma mantalitesiyle geldim, şampiyon olmak ve daha fazlasını yapmak istiyorum.

Haber Videosu


Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık