Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

En hazır isim Ljajic!

En hazır isim Ljajic!

Geçen sene sezona kötü başlayan Adem Ljajic’in bu kez tam tersi bir görüntü sergilediği ve bu performansıyla Beşiktaş’ta kalabileceği ifade edildi. Milliyet'ten Serdar Sarıdağ'ın haberine göre;  2 milyon 250 bin euroluk yıllık garanti ücreti nedeniyle her sene bu oyuncuya teklif getirerek yolları ayırmanın planlarını yapan Beşiktaş Yönetimi, başarısıyla orantılı olarak takımda kalmasını sağlayacak.

İlk etap kondisyon kampındaki çalışkanlığıyla takımın şu an için en hazır isimlerinden biri olan Ljajic’in istekli tutumu, geçen yıl ofansif orta saha oyuncusu sıkıntısı yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın’ı da memnun etti. Geçtiğimiz sezona sakatlığı nedeniyle iyi başlamayan ve forma savaşında geride kaldığı için psikolojik olarak da sıkıntılı günler yaşayan Ljajic’in, bu kez aksine bir performans sergilemesi yönetimi de şaşırttı. 
Ljajic’in yanı sıra, ilk etap kamp çalışmalarında Gökhan Töre’nin de performansı, en çok göze batan performanslardan biri olduğu ortaya çıktı. Bir sene daha Beşiktaş’ta oynayacak olan tecrübeli oyuncunun da tıpkı Adem Ljajic gibi antrenmanlarda çok istekli olduğu bildirildi. Beşiktaş’ın yeni transferlerinden Salih Uçan ve Kenan Karaman’ın çalışkanlığı da ilk etap kampında en çok konuşulan konulardan biri olduğu vurgulandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık