Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Emre Bilgin'den Valerien Ismael'e teşekkür!

Emre Bilgin'den Valerien Ismael'e teşekkür!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş'ın Göztepe'yi 2-0 mağlup ettiği maçta kaleyi koruya Emre Bilgin, karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Edinilen bilgilere göre; Göztepe karşısında başarılı kurtarışlar yapan ve kalesini gole kapatan 18 yaşındaki file bekçisi, mücadele sonrası konuştu.

Karşılaşma öncesinde Valerien Ismael ve takım arkadaşlarından büyük destek gördüğünü belirten Emre, "Beni destekleyen herkese teşekkürler. Buraya gelmemde hocalarımın çok büyük emeği var. Valerien Ismael hoca maçtan önce benimle konuştu. Ben de çıktım ve elimden geleni yaptım. 3 puan için çok mutluyum. Aileme ve sevdiklerime selamlar. Takım arkadaşlarım da çok destek verdi. Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz gibi ağabeylerime de teşekkürler." diye konuştu.

Öte yandan Emre Bilgin, Loris Karius'tan (Nisan 2019 vs Ankaragücü) bu yana Beşiktaş formasıyla bir Süper Lig maçında en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık