Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

20 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Duygusal veda! Kalpleri Beşiktaş'ta kaldı

Duygusal veda! Kalpleri Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi ayrılıklar yaşanıyor. Siyah-beyazlılarla yollarını ayıran Oğuzhan Özyakup, Miralem Pjanic, Batshuayi ve Vida, duygusal bir şekilde veda etti. Edinilen bilgilere göre; siyah-beyazlı futbolcuların ayrılışları şu şekilde yaşandı:

"Kalbim 'Beşiktaş' demişti"

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki futbolcu Oğuzhan Özyakup, veda mesajı yayımladı. Instagram hesabından açıklamada bulunan Oğuzhan, "İlk imzamı dün gibi hatırlıyorum. 19 yaşındaydım. Kalbim 'Beşiktaş' demişti. O günkü heyecanımı asla tarif edemem. İlk senem 'Feda' senesiydi. Feda ederek başlamıştı yolculuğumuz. Çok zorlu, çok yorucu ama bir o kadar da her dakikası her anı keyifli geçen ilk seneler bana çok şey kattı, çok şey öğretti." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpte ilk lig şampiyonluğunu yaşadığı 2015-2016 sezonunun çok anlamlı olduğuna vurgu yapan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Statsız geçen senemizde bütün maçlarımızı deplasmanda oynamanın yorgunluğunu, hepimizin içindeki umut ve yolun sonundaki ışığı görmemiz alıyordu. O sene çok özeldi. 2015-2016 sezon başı kampında şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. O sene, hayatımda daha önce yaşamadığım bir takım ve aile ortamıyla çok özel bir şampiyonluğa imza attık. Statsız geçen koca bir sezon sonunda stadımızda ilk şampiyonluğu yaşamak tek başına unutulmaz bir başarı oldu hepimize. O sene bizi birbirimize daha da kenetledi, motive etti." şeklinde görüş belirtti.

Beşiktaş'ta yaşadığı lig şampiyonluklarının yanı sıra Avrupa kupalarında da önemli başarılara imza attıklarının altını çizen Oğuzhan Özyakup, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takım olarak, kulüp olarak çok güzel geçen yeni bir sezon sonunda gelen ikinci şampiyonluk, üçüncü yıldız ve Avrupa başarılarımız tesadüf değildi. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da anlattığımız çok güzel, çok özel bir hikayemiz vardı. Oynarken keyif alıyorduk, keyif aldıkça daha iyi oynuyorduk. Bazı anların, bazı zamanların ne kadar özel olduğunu insan içinde yaşarken anlayamıyor. Belki de bu nedenle o dönemlerde yaşadığım hem mental hem de fiziksel yorgunluk ve baskıyla başa çıkarken zorlandım, hatalar yaptım. Şimdi dönüp düşününce, hepsi hayat tecrübesi oldu bana. Düştüm, kalktım, bocaladım... Hepsinden öte, Beşiktaş forması giydiğim her saniye çalışmaktan ve inanmaktan hiç vazgeçmedim. 10 sene, 5 kupa, 3 şampiyonluk… Binlerce an ve anı… 19 yaşında bir çocuk olarak kapısından girdiğim, anne sevgisi gibi karşılıksız sevdiğim kulübümden, Beşiktaş ailemden, bugün 29 yaşında olgun bir insan olarak çıkıyorum. Birlikte yaşadığımız ve birbirimize yaşattığımız bütün o özel duygular için çok teşekkür ederim."

Oğuzhan Özyakup, Emre Aydın'ın "Hoşçakal" şarkısının yer aldığı videolu paylaşımda, siyah-beyazlı formayla attığı gollere de yer verdi.

Beşiktaş'ın 2012-2013 sezonu başında İngiltere temsilcisi Arsenal'den transfer ettiği Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı formayla 3 Süper Lig ile birer Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

"Ben Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım"

Miralem Pjanic, Süper Lig'de sezonun bitimine 1 maça kala Beşiktaş'a veda etti. Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda siyah-beyazlılara veda etti.

İşte Miralem Pjanic'in paylaşımında yer alan ifadeler;

Beşiktaş...Veda vakti geldi, hatta çok çabuk geldi. Sizlerden ayrılacağım için çok üzgünüm. Burada harika insanlar, harika bir kulüp tanıdım. Ama özellikle tanıdığım en harika taraftarı gördüm ve atmosferi yaşadım. Stadımızda oynamak büyük bir onur oldu.

Bu sezon için sizlere çok teşekkür ediyorum

Zor bir sezon oldu, daha fazla kupa kazanmak isterdim. Hepimiz için çok zor bir sezondu ne yazık ki. Ama en azından kulübümüze bir Süper Kupa kazandırabildik.

Ben Beşiktaş'ın her zaman taraftarı olarak kalacağım. Ben, oğlum ve bütün ailem...

İnanıyorum ki gelecekte yollarımız tekrar kesişecek. Sonsuza kadar kalbimin en derin yerinde olacaksınız. Hepinizi çok seviyorum.

Her zaman Kara Kartal"

"Beşiktaş'a gelecek için en iyisini diliyorum"

Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen Belçikalı forvet Michy Batshuayi, siyah-beyazlı kulübe ve taraftarlara veda etti. 

Sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımlayan Batshuayi, "Beşiktaş taraftarları, elveda deme zamanı geldi. Söylenecek çok şey var ama kısa tutmaya çalışacağım. İlk olarak buradaki sıcak karşılama için herkese teşekkür etmek istiyorum. Hiç bu kadar tutkulu bir takım görmemiştim. Bu ülkeyi ve bu takımı çok sevdim, kendimi evimde hissettim. Geride bıraktığımız sezon çok can sıkıcı, uzun ve zordu. Takım ve ben daha iyisini yapabileceğimizi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Belçikalı futbolcu hayal kırıklıkları yaşadığından da bahsederek şunları kaydetti:

"Forma için her şeyimi verdim ama istediğim kadar gol atamamak çok can sıkıcı oldu. Takımla benim için büyük hayal kırıklıkları oldu, umarım beni güzel hatırlarsınız. Süper Kupa'yı kazanmamız, stattaki atmosfer ve en iyi maçlarımız gibi sadece güzel anıları hatırlayacağım. Kulübe, birlikte çalıştığım tüm personele, takım arkadaşlarıma ve Beşiktaş taraftarlarına gelecek için en iyisini diliyorum. Çünkü bunu hak ediyorsunuz.

Vida’yı omuzlarına alarak havaya attılar

Siyah-beyazlı takımda 4.5 yıllık Domagoj Vida dönemi sona erdi. Vodafone Park maç sonunda duygusal görüntülere sahne oldu.  Beşiktaş'ta 4.5 yıllık Domagoj Vida dönemi sona erdi. 2018 yılının Ocak döneminde Beşiktaş'a transfer olan Hırvat stoper İttifak Holding Konyaspor maçında taraftarlara veda etti. Siyah-beyazlı formayla 164 maça çıkan deneyimli oyuncu 16 gol atarken, 1 asist yaptı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte yeşil zemine inen tecrübeli savunmacı, takım arkadaşlarıyla tek tek sarıldı. Daha sonra taraftarlar tarafından tribünlere davet edilen Vida, üçlü çektirdi. Takım arkadaşları Vida’yı omuzlarına alarak havaya attı. Beşiktaş yönetimi ile Domagoj Vida arasındaki sözleşme yenileme görüşmelerinden şu ana kadar olumlu ya da olumsuz anlamda resmi bir açıklama çıkmadı.

Atiba'ya büyük destek

Siyah-beyazlı taraftarlar, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson’a sevgi gösterilerinde bulundu. Beşiktaş’ın Konyaspor’u konuk ettiği karşılaşmanın 62’nci dakikada Atiba Hutchinson, Can Bozdoğan’ın yerine oyuna dahil oldu. Beşiktaş ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek tecrübeli orta saha oyuncusuna Beşiktaşlı taraftarlardan destek geldi. Atiba, oyuna alkışlarla girerken, tribünler bir süre Kanadalı oyuncunun lehine tezahüratlarda bulundu.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık