Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dünya Kupası'nda Atiba rüzgarı! Türkler beni çok cesaretlendiriyor

Dünya Kupası'nda Atiba rüzgarı! Türkler beni çok cesaretlendiriyor

Beşiktaş 'ın 39 yaşındaki ön liberosu Atiba Hutchinson, Katar’daki Dünya Kupası’nda Kanada formasıyla mücadele ediyor. Fanatik'ten edinilen bilgilere göre; Tecrübeli oyuncu, önceki gün Hırvatistan karşılaşmasına ilk 11’de başladı ve 73. dakikada yerini Hataysporlu Sam Adekugbe’ye bıraktı. Atiba, bu mücadeleyle Kanada forması altında 100 maça çıkan ilk futbolcu oldu ve tarihe geçti. Kanada’nın, Hırvatistan’a 4-1 mağlup olmasının ardından Atiba Hutchinson, görüşlerini TRT Spor’a aktardı.

'Birazcık kendimizi kaybettik'

Başarılı futbolcu, “Maça çok iyi başladık hatta gol de attık ama futbol böyle. Erken gelen bir gol attık ama daha sonra bunu koruyamadık ve oyundan düşmeye başladık. Hırvatistan, kalitesini daha fazla gösterdi oyun boyunca. Birazcık kendimizi kaybettik onlar bastırdıktan sonra. Bu maçta kaybettiğimiz yolumuzu pek bulamadık” dedi.

‘Oynamak için sabırsızlanıyorum’

Dünya Kupası’nda forma giydiği için mutlu olduğunu söyleyen Atiba, “Ülkeniz adına oynamak çok gurur verici bir şey. Ben de burada olduğum için bu duyguları istiyorum. Daha önce de söylediğim gibi Türkiye’ye ve Beşiktaş taraftarlarına çok şükran duygusu hissediyorum. Geri dönüp oynamak için sabırsızlanıyorum. Türkler beni çok cesaretlendiriyor. Beni destekledikleri için tüm Türk halkına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık