Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Dostluk maçının ardından BJK Başkanı Çebi ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan açıklamalar!

Dostluk maçının ardından BJK Başkanı Çebi ve Spor Bakanı Kasapoğlu’ndan açıklamalar!

Edinilen bilgilere göre; Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, 120 yıllık iki kulübün güzel bir mücadele sergilediklerini ifade ettiği konuşmasında şunları söyledi:

“120 yıllık iki kulübün mücadelesi güzeldi. Güzel de bir futbol seyrettik. Bu maçtan elde edilen geliri deprem bölgesindeki çocuklarımızın ihtiyacı olan okulları yapmak için kullanacağız. Bırakmam Seni Türkiyem yardım kampanyasında yolumuza devam ediyoruz. Bu da işimizin bir parçasıydı. Devletimizden milletimizden çok büyük destek görüyoruz. Hükümetimizi temsilen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu bu gece bizi yalnız bırakmadı. Kendisine canı gönülden teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla bize güç verdiler. Tüm masrafları karşılayan Doğuş Grubu’na depremzedeler ve kulübüm adına teşekkürü bir borç biliyorum. Bugün buraya gelip bilet alan ve fayda sağlayan taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ederim.”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimize, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız var onlara acil şifalar diliyorum. Tabii yaraların sarılması hayatın normalleşmesi önemli bir süreç. Depremlerin ilk anından itibaren, devlet olarak millet olarak, sivil toplum olarak, el ele vermenin dayanışmanın en güzel örneklerini ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de dayanışmayı omuz omuza vermeyi el birliğiyle yaraları sarmayı sürdüreceğiz. Spor camiamız, ilk andan itibaren kulüpleriyle, federasyonuyla, spor insanlarıyla, yöneticileriyle bu dayanışmanın en önemli unsurları oldular. Bu vesileyle tüm spor camiamıza şükranlarımı sunuyorum. Tabii spor dostluk demek, fiziksel eforun çok ötesinde anlamlara haiz bir olgu. İşte bugün sporun dostluk yönünü çok güçlü şekilde hissettik. İki köklü takımın dostluk dolu mücadelesine bu anlamda depremzedeler için ortaya konan dayanışmaya birlikte şahitlik ettik. Tabii bugünkü gelirin depremzedelere aktarılması, bu anlamda bir farkındalık oluşturması takdire şayan bir konu. Ben hem Beşiktaş kulübümüze hem Atlético Madrid’e ve emeği geçen herkese canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bu süreç yaraları sarma süreci. Biliyorsunuz, Adıyaman’da Kahramanmaraş’ta sporla ilgili yeni projeler başlattık. Spor bu anlamda bir rehabilitasyon bir iyileşme aracı. Sporun bu yönünü güçlü bir şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. Yine sporun da gücünden faydalanarak daha güzel günlere ulaşacağız. Bu güzel organizasyon ve ev sahipliği için tekrar teşekkür ediyorum.”

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık