Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Diego Simeone ve Şenol Güneş'ten açıklamalar!

Diego Simeone ve Şenol Güneş'ten açıklamalar!

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simone, deprem nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirterek “Türkiye’ye gelip elimizden gelen yardımı yapmak istedik” dedi. Arjantinli çalıştırıcı “Türkiye kendimize çok yakın hissettiğimiz bir ülke. Böyle bir imkandan bahsedildiğinde bunu kesinlikle gerçekleştirmemiz gerektiğini konuştuk. Üzgünüz. Buraya gelip gerekli yardımı yapmak istedik” ifadesini kullandı.

Edinilen bilgilere göre; Diego Simeone, "Beşiktaş ve Atletico benim için, kendi liglerinde en çok kollanan, bütün kurumlar tarafından desteklenen iki şımarık kulübe karşı kendi gücüyle savaşan, sahip olduklarına hakkıyla sahip olmuş 120 yıllık devlerdir"  ifadelerini kullandı.

"SKOR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

"Skor hiç önemli değil. Bir nebze olsun depremzedelere, hayatlarını kaybedenleri unutmayacağız, hayatta kalanlara destek olmak için bir şeyler yapmalıyız" diyen Simeone, deprem nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını belirtirken “Türkiye’ye gelip elimizden gelen yardımı yapmak istedik. Türkiye kendimize çok yakın hissettiğimiz bir ülke. Böyle bir imkandan bahsedildiğinde bunu kesinlikle gerçekleştirmemiz gerektiğini konuştuk. Üzgünüz. Buraya gelip gerekli yardımı yapmak istedik” dedi.

İNSANİ YÖNÜ BÜYÜK BİR HOCA

İspanyol ekibine teşekkür eden Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş ise “Aynı yıl kurulan iki köklü kulüp. Simeone başarılı antrenörlüğü dışında insani tarafının da büyük olduğunu düşünüyorum. Böyle bir dönemde buraya gelmeleri olağanüstü bir durum. İki camiaya yakışır şekilde birliktelik oldu. Böyle bir güzel gecenin devamının gelmesini istiyorum” yorumunda bulundu

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık