Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

26 Nisan 2024, Cuma

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cyle Larin'in durumu belirsizliğini koruyor

Cyle Larin'in durumu belirsizliğini koruyor

Kasımpaşa maçında sonradan oyuna giren deneyimli isim Cyle Larin, net bir gol kaçırdığı maçta kötü bir performansı nedeniyle eleştirilmişti. Teknik direktör Valerien Ismael'in "Her oyuncuyu görmek istiyorum, performanslarına göre son değerlendirmemi yapacağım" dediği yerde Kayserispor karşısında 11'de şans bulan Larin, maç boyunca vasatı aşamadı.

ISMAEL'İN PLANLARINDA YOK

71 dakika sahada kalan 26 yaşındaki forvetin yerine oyuna giren N'Koudou ise şov yaparak iki gole imzasını attı ve maçın kahramanı oldu. Larin'in performansı itibariyle artık tamamen gözden düştüğü belirtilirken yeni sözleşme için yüksek ücret talep eden ve başka kulüplerle görüşen Kanadalı ile şu anki şartlarda yola edilmesi de zor gözüküyor. 

Kaynak: Fanatik

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor
yukarı çık