Reklamı Geç
5 saniye kaldı
SANİYELİ REKLAM SOSYAL MEDYA TAKİP ET
QR KODU site sol kule
sağ dik reklam tweter takip et

27 Nisan 2024, Cumartesi

BEŞİKTAŞ MEDYA GRUP - Uluslararası Basın Yayın Platformu

Cenk Tosun'dan Galatasaray derbisi sözleri

Cenk Tosun'dan Galatasaray derbisi sözleri

Beşiktaş ile Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. Maçı 2-0 kazanan Beşiktaş, yarı finale yükseldi ve MKE Ankaragücü'nün rakibi oldu. NTV'den edinilen bilgilere göre; açın ardından Beşiktaş oyuncuları Cenk Tosun, Gedson Fernandes ve Ernest Muçi açıklamalarda bulundu. 

"TARAFTAR DERBİDE GEREKENİ YAPIYOR" 

Cenk Tosun maçın ardından; "Güzel bir galibiyet aldık. Derbiden önce de güzel oldu. Kupayı kaldırmak istiyoruz. En büyük hedefimiz bu. Beşiktaş taraftarı zaten derbilerde gerekeni yapıyor. Ben yine onların yapacaklarını biliyorum. Biz çalışmalarımızı yapacağız. Pazar günü inşallah maçtan sonra da gülen taraf biz oluruz." dedi. 

Ernest Muçi açıklamasında; "Çok önemli bir maçtı. Yapmamız gerekeni yaptık. Bunu da geçtik. Pazar günü çok önemli bir maçımız var. Umarım taraftarlarımızı mutlu ederiz. Takım arkadaşlarımın derbi hakkında konuşmalarını duydum. Harika bir atmosfer olacağını biliyorum. Bu maçı oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Gedson Fernandes ise; "Bu kupada hedefimiz kazanmak. Bu maçın da zor olacağını biliyorduk. Derbi maçın önemi hakkında diyebileceğim fazla bir şey yok. Biz taraftarımızın önünde elimizden geleni yapacağız. Oynayamayacağım için üzgünüm ama arkadaşlarımın da elinden geleni yapacağını biliyorum." sözlerini sarfetti. 

Editör: Spor Servisi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

yükleniyor

Anket

YAYINLARIMIZI GÜVENİLİR BULUYORMUSUNUZ?..

yukarı çık